Mijn boekgerelateerde voornemens voor 2020

Woohoo het nieuwe jaar is ingezet wat betekend dat het weer tijd is om goede voornemens op te stellen. Ik heb en aantal leuke voornemens die ik met jullie wil delen.

Goodreads challenge 200 boeken

Ja je ziet het goed ik ga mijn Goodreads challenge dit jaar op 200 boeken zetten. MAAR dat komt omdat ik al mijn boeken die ik voor het werk lees dit jaar wil meetellen. Ik zette in 2019 mijn challenge op 150 boeken en deze haalde ik en daarom dat ik besloten heb mij nog extra te challengen en deze dus op 200 te zetten dit jaar.

Minstens 1 boek van mijn project re-read lezen per maand

Ik maakte deze challenge vorig jaar en sindsdien heb ik het een beetje laten slabakken. Daarom wil ik er in 2020 een gewoonte van maken om 1 boek van deze challenge per maand te lezen. Zo raak ik hopelijk terug gemotiveerd om deze challenge op te pakken.

Challenge met Valerie

Wat de challenge met Valerie is waar we jullie al op Instagram me teasde kan ik nog niet zeggen maar we kunnen dit hopelijk heel snel bekend maken en ik ben enorm benieuwd of ik het ga halen! Fingers crossed!!

Meer boeken recenseren dan in 2019

In 2019 recenseerde ik maar liefst 77 boeken op Leesmeemetmij en ik hoop dat in 2020 nog beter te doen. 100 boeken zou zeer mooi zijn 🙂

Maandelijks een book haul doen + deze boeken toevoegen aan project TBR 

Nog een projectje waar ik in 2019 mee ben begonnen is project TBR waarin ik al mijn ongelezen boeken die in mijn boekenkast staan neer schreef en die ik af vink doorheen het jaar. Ik heb mij ook hierin een beetje laten hangen en hoop dit in 2020 terug te brengen en beter bij te houden.

Iedere maand een #Leesmeemarathon hosten

In 2019 ben ik begonnen met de #Leesmeemarathon. Een leesmarathon waarbij we voor 24 uur lezen met een tof groepje op Instagram. Dit ga ik zeker in 2020 verder zetten met hopelijk maandelijks een marathon.

Een beter leesritme creëren voor mezelf

Ik zit veel te veel op mijn telefoon. Mijn schermtijd gaat dan ook regelmatig de hoogte in en dit wil ik grondig aanpakken. Ik wil dus een beter leesritme voor mezelf creëren. Hoe ik dit ga doen? Dat ga ik zeker laten zien in een blogpost dus kijk hier zeker naar uit!

Zijn zijn mijn boekgerelateerde voornemens voor in 2020, hebben jullie goede voornemens voor dit jaar. laat het zeker hieronder weten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *