Mid-Year Book Freak Out TAG

Hey het is eind juni wat betekend dat de eerste helft van 2018 alweer voorbij is, om een beetje te reflecteren hoe de eerste helft ging doe ik vandaag voor jullie de Mid-Year Book Freak Out TAG. Laten we snel beginnen…

1. Het beste boek dat je tot nu toe hebt gelezen.

9789044830910_front

Fataal spel geschreven door Chinouk Thijssen. Ik keek enorm uit naar Chinouk haar nieuwe boek aangezien ik vorig jaar een ander boek had gelezen van haar. Dit boek was echt SUPER goed!  (lees de volledige recensie HIER!)

 

2. Het beste vervolg dat je tot nu toe in 2018 hebt gelezen.

Afbeeldingsresultaat voor kies voor elkaar stefanie van mol

Kies voor elkaar geschreven door Stefanie Van Mol. Ik heb de hele Full Moon serie gelezen in de eerste helft van 2018 en het laatste deel was echt GE-WEL-DIG! Een supersterk verhaal en een leuke schrijfstijl. (lees de volledige recensie HIER!)

3. Een nieuw boek dat uitgekomen is maar dat je nog niet hebt gelezen.

Afbeeldingsresultaat voor niets om het lijf kaat de kock

Niets om het lijf geschreven door Kaat De Kock. Ik ben dit boek begonnen (maar door noodweer – storm- moeten stoppen en niet verder gegaan door recensie exemplaren WHOOPS)

4. Een nieuw boek waar je het komende jaar naar uitkijkt.

Afbeeldingsresultaat voor mermaid louise o neill

Mermaid geschreven door Louise O’Neill. Dit boek wordt in november uitgegeven bij uitgeverij Young and Awesome. Dit boek is een hervertelling van de kleine zeemeermin en als groot Disney fan MOET ik deze toch zeker lezen!

5. Grootste teleurstelling.

Afbeeldingsresultaat voor will grayson will grayson john green nederlands

Will Grayson Will Grayson geschreven door David Levithan en John Green. De boeken van John Green zijn heel populair dus wou ik dit boek ook een kans geven (en ik had hem al in mijn kast staan) Maar dit boek was echt niets voor mij. Humor wat ik niet snapte, vreemde dialogen,… Ik had wat meer verwacht.

6. Grootste verrassing.

Afbeeldingsresultaat voor wicca boek der schaduwen

Boek der schaduwen geschreven door Cate Tiernan. Ik begon in de wetenschap dat dit boek wicca elementen bevatte (waar ik niks van af wist). Maar dit boek bevatte zoveel meer! Ik was aangenaam verrast en ben meteen verder gegaan met de serie (deze zomer ga ik verder aangezien ik bij deel 9 gestopt ben met binge-readen)

7. Favoriete schrijver van dit jaar.

stefanie van mol

Stefanie Van Mol aangezien ik hou van haar Full Moon serie. Ze is ook heel aardig tegenover haar lezers. Ik heb nog een serie van haar om te lezen en dan heb ik al haar boeken verslonden!

8. Favoriete crush van het jaar.

Ik heb een kleine top 3 samengesteld (keuzestress hihi)

  1. Jonathan (Full Moon serie)
  2. Jacob (Liefde in Twin Bridges serie)
  3. Hunter (Wicca serie)

9. Favoriete personages van dit jaar.

download (6)

Olivia van Droomleven van een fangirl. Want ja iedereen is een fangirl! En dit personage is zo vergelijkbaar en grappig.  (lees de volledige recensie HIER!)

9. Favoriete personages van dit jaar.

Afbeeldingsresultaat voor kies voor elkaar stefanie van mol

Kies voor elkaar van Stefanie Van Mol aangezien Lize zoveel meemaakt en je haar even een dikke knuffel wilt geven!

11. Een boek dat je blij maakte.

25855506

Adulthood is a myth geschreven door Sarah Andersen. dit boek bevat veel grappige stukjes wat zo vergelijkbaar zijn.

12. Het mooiste boek dat je gekocht hebt dit jaar.

De touching juliet trilogie (de originele 3 boeken) Ik kocht deze in hardcover en ze zijn ZOO MOOI! Ik ben er enorm blij mee (en ze staan natuurlijk heel mooi op mijn boekenplank)

13. Welke boeken wil je voor het eind van het jaar hebben gelezen.

De rest van de Wicca serie, een paar boeken in de shopaholic serie, de eerste 2 delen in de spellcaster serie, de verlangen serie,… (nog VEEL meer)

14. Wie tag je?

Willemijn van Willemijn op All Stars

Raïssa van Boekenlicious

Sigrid en Rani van Bookbuddies

Liana van Sterrenregen

Ramona van Mona’s Corner

Dit was de Mid-Year Book Freak Out TAG hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.

Alwaysbeyourself X Chelsey

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Laurie schreef:

    Kak, volgens mij mocht nummer 5 dan toch down the TBR hole vandaag ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *