Friday Five | Boeken om te lezen deze zomer

Hey! Vandaag heb ik weer eens een Friday Five voor jullie (ik heb dit al een paar weekjes niet meer gedaan door examens en werk heb ik hier gewoon eventjes geen tijd meer voor gehad) Maar vandaag heb ik er weer eentje voor jullie namelijk 5 boeken om te lezen deze zomer.

Ik heb 2 lijstjes samengesteld namelijk boeken die ik al heb gelezen en ik echt vind dat jullie moeten lezen deze zomer en boeken die ik nog wil lezen maar waarvan ik denk dat ze de perfecte zomersfeer bevatten om te lezen deze zomer.

Boeken die ik al heb gelezen:

De Twin Bridges serie – Debra Eliza Mane & Lizzie van den Ham (en leven als prinses in Texas):

Afbeeldingsresultaat voor twin bridges debra eliza mane Afbeeldingsresultaat voor twin bridges debra eliza mane Afbeeldingsresultaat voor debra eliza mane

Het eerste boek in de Twin Bridges serie is dan misschien wel niet zomers (neemt plaats in de winter) Maar rest van deze serie New Adult boeken zijn echt heel leuk om te lezen met deze warme dagen.

Zac & Mia – A.J. Betts:

Afbeeldingsresultaat voor zac en mia

Ik las dit boek vorige zomer en ik vond dit echt een heel zomers boek. Dit boek gaat wel over een zwaarder onderwerp (namelijk kanker) maar het leest lekker vlot weg.

Everything Everything – Nicola Yoon:

Afbeeldingsresultaat voor everything everything book

In het Nederlands heet dit boek: Alles wat je lief is. Dit boek gaat over een meisje wat allergisch is aan alles, hierdoor zit ze in haar huis opgesloten. Doordat Maddy droomt over het strand en de zee en om te kunnen zwemmen vind ik dit een heel zomers boek. Het boek leest ook lekker weg – de perfecte vakantie read dus!

Haar dag – Gayle Forman:

Afbeeldingsresultaat voor haar dag gayle forman

Dit boek gaat over Allyson en zij krijgt van haar ouders een rondreis door Europa cadeau omdat ze geslaagd is. En dit boek gaat over 1 dag tijdens deze rondreis in Parijs waar ze Willem ontmoet. Aangezien het boek plaatsvind in de zomer is dit een perfect zomers boek om te lezen.

De selectie serie – Kiera Cass:

Afbeeldingsresultaat voor de selectie serie Afbeeldingsresultaat voor de selectie serie Afbeeldingsresultaat voor de selectie serie Afbeeldingsresultaat voor de selectie serie Afbeeldingsresultaat voor de selectie serie

Deze serie is perfect om te lezen tijdens de zomer! Het zijn luchtige lekker weglezende boeken die je binnen no time uitleest! Bij deze boeken hoef je ook niet te veel na te denken – heerlijk om bij te ontspannen in de zomer.

Boeken die ik nog wil lezen:

Did i mention i love you – Estelle Maskame:

Afbeeldingsresultaat voor did i mention i love you

De cover van dit boek ziet er super zomers uit. Het boek neemt ook plaats tijdens de zomer. Ik wil dit boek dan ook heel graag deze zomer lezen!

Allesbehalve oké – Laura Steven:

Afbeeldingsresultaat voor allesbehalve oke

Ook dit boek ziet er super zomers uit door alle felle kleuren en wil ik zeker lezen deze zomer!

Library kiss – Kasie West:

Afbeeldingsresultaat voor library kiss

Romantische boeken lees ik echt super graag en als het nog eens plaatsvind in een bibliotheek wil ik het al HELEMAAL lezen!

Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky Albertalli:

Afbeeldingsresultaat voor simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld

Dit boek wil ik echt graag lezen deze zomer! Het is een contemporary en iedereen zegt dat die heel vlot leest (ik ga 1 juli de film kijken tijdens het event van Van Pierre) dus ik hoop hem te kunnen lezen voordat ik hem ga kijken.

De zon is ook een ster – Nicola Yoon:

Afbeeldingsresultaat voor de zon is ook een ster

Weer een zomerse cover (valt het op dat ik hou van covers met felle kleurtjes 😉 ) Dit boek wil ik al sinds vorige zomer lezen maar ben er nog nooit aan toe gekomen. Maar deze zomer maak ik het een prioriteit! Er komt binnenkort ook een film van – deze zijn ze nu aan het filmen- en door alle behind the scenes wat Nicola Yoon deelt op Instagram wordt ik alleen nog meer nieuwsgieriger naar het boek!

Dit waren mijn boeken om te lezen in de zomer , krijg je nu niet genoeg van deze lijstjes? dat hoeft ook niet want dan heb je nog een hele lijst blogs waar je de Friday Five op kunt lezen:

Dit was de friday five van deze week! Hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.

Alwaysbeyourself X Chelsey

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *