#Leesmeemarathon Ronde 7

Woohoo ik ben er weer met een aankondiging voor de #Leesmeemarathon van januari 2020! Deze maand lezen we weer 24 uur lang maar zal het op een zondag plaatsvinden in plaats van een zaterdag waarom? Dat leg ik hieronder uit.

De 7de ronde van de #Leesmeemarathon zal plaatsvinden op zondag 19 januari 2020!

Waarom ik voor de zondag heb gekozen?

Ik had er eerst voor gekozen om hem op zaterdag te doen maar toen werd de 24-uur marathon van Suzanne Kol #ReadforAussie (Meer info HIER) aangekondigd en dit zou plaatsvinden tijdens dat weekend. Daarom heb ik ervoor gekozen om de #Leesmeemarathon een plaatsje op te schuiven zodat mensen die mee willen doen aan beide leesmarathons kunnen meedoen om zo ook Australië te steunen. Ik ga dan ook zeker heel het weekend meedoen om lekker veel te lezen.

Voor deze #Leesmeemarathon heb ik ook weer een nieuwe lees tracker gemaakt die je HIER kan downloaden en printen! Deze kan je nu ook vinden onder het knopje op de homepage ‘#Leesmeemarathon’ zodat je deze voor volgende rondes van de #Leesmeemarathon kunt gebruiken.

Voor deze rondes gelden weer dezelfde regels:

  • Er is een Instagram groepje waar de leessprints in zullen worden gehouden (stuur me vooral een privé berichtje als je in het groepje wilt)
  • Er zijn geen challenges – je mag lezen waar jij op dat moment zin in hebt.
  • Als je iets online deelt doe dit vooral met de hashtag #leesmeemarathon. Zo zie ik jullie updates ook en kan ik deze liken aangezien het natuurlijk leuk is om interactie te hebben met jullie.
  • HAVE FUN!

Heb je tips nodig? Ik heb  2 blogposts met tips gedeeld die ik hieronder zal linken.

Zo dit was de bekendmaking, hopelijk vinden jullie dit leuk en doen jullie deze maand mee.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 16 januari 2020

    […] organiseert deze maand opnieuw een leesmarathon, feestje! Alle informatie daarrond vind je op haar website, net zoals een reading tracker die je kan […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *