Friday reads | BLOGGING every day 182

Dag 182 van BLOGGING every day en vandaag heb ik mijn friday reads voor jullie dus laten we beginnen.
Vandaag ga ik naar de bib en ik moet 1 boek uitlezen zodat ik het kan terug brengen en dat boek is…
de hopeloze heks redt de school geschreven door jill murphy.
dit boek heb ik vorige week niet kunnen lezen maar omdat ik terug ga naar de bib en deze heel snel te lezen zijn wil ik deze uithebben voordat ik naar de bib ga.
1001004002726896
Waar gaat dit boek over?
Merel Hobbel, de hopeloze heks, zit nu in Klas Drie van de Kakelacademie. Ze heeft een nieuwe klassenlerares gekregen die heel anders is dan Heks Hakblok. Aan het begin van het semester zit ze al meteen in de problemen. Ze is echter niet de enige die problemen krijgt.
En omdat maandag mijn #Leesmeemetmijmarathon begint en ik midden in een boek zit wil ik die ook nog snel dit weekend uitlezen en dat boek is…
Boy 7 geschreven door Mirjam Mous
1001004011248973
Waar gaat dit boek over?
Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet. Tot zijn opluchting vindt hij een rugzak met daarin een mobiele telefoon. Hij wil het alarmnummer intoetsen, maar ziet dan dat hij een voicemailbericht heeft ontvangen. Tot zijn verbijstering hoort hij: Wat er ook gebeurt, bel in geen geval de politie. En hij weet één ding zeker: dat is zijn eigen stem. Met behulp van de spullen in zijn rugzak, gaat hij verbeten op zoek naar zijn verleden. Maar zolang hij zich niets herinnert, durft hij niemand te vertrouwen.
Dit was mijn Friday reads hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 183 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *