Beste boek van de maand | BLOGGING every day 180

Dag 180 van BLOGGING every day en vandaag heb ik het beste boek wat ik gelezen heb in de maand juni. Dus laten we snel beginnen.
ik heb eigenlijk 2 hele goede boeken gelezen MAAR omdat van eentje al een review online staat (Me before you boek VS film) ga ik van die waar ik nog geen review van heb gedaan nu een review doen.Dus dit is het beste boek van de maand….
Wij leugenaars geschreven door E. Lockhart
e7107-9200000036272787
Waar gaat dit boek over (de achterkant)
Wij zijn Sinclairs. Niemand komt iets tekort. Niemand heeft het ooit mis. We wonen – in de zomer tenminste – op een privĂ©-eiland voor de kust van Massachusetts. Misschien is dat alles wat je hoeft te weten. Behalve dat sommigen van ons leugenaars zijn.
Pluspunten:
+ las vlot
+ groot lettertype
+ een kaart aan de voorkant
+ Spannend
+ niet wat ik had verwacht
+ plot twists
+ je wilt blijven doorlezen
Minpunten:
GEEN MINPUNTEN
Hoeveel gaf ik dit boek op goodreads?
5/5 sterren
 
Dit was BLOGGING every day van vandaag hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 181 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *