My diary | BLOGGING every day 179

Dag 179 van BLOGGING every day en vandaag heb ik weer mijn diary van de maand juni dus laten we maar snel beginnen.
Deze maand is eigenlijk niet zo veel gebeurd ik heb de helft van de maand juni examens gehad dus daar heb ik veel voor geleerd. En op 21 juni waren mijn examens afgelopen en toen begon mijn vakantie, ik ben ook Me before you in de bioscoop gaan kijken en pizza gaan eten met vrienden. Ik ben ook naar Walibi Belgie geweest en dat was heel gezellig en als afsluiter van de maand kreeg ik te horen dat ik geslaagd ben en dus naar het 6de jaar van de middelbare school mag gaan.
0417122545.normal.png
Dit was mijn diary voor de maand juni er is niet veel gebeurd dus daarom is die zo klein maar in de maand juli begint pas ECHT mijn vakantie dus dan zal er wel wat meer gebeuren. Hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 180 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself maker Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *