#Leesmeemetmij boek van de maand Juni | BLOGGING every day 159

Dag 159 van BLOGGING every day en vandaag heb ik de bekendmaking van het #leesmeemetmij boek van de maand Juni dus laten we maar snel beginnen…
Het boek dat we deze maand gaan lezen is…
De ijzerkoning geschreven door Julie Kagawa: 9200000005926051
Achterkant:
Mijn naam is Meghan Chase. Over minder dan vierentwintig uur word ik zestien. Sweet sixteen, zeggen ze dan, maar ik geloof niet dat dat voor mij opgaat. Alles in mijn leven begint op een griezelige manier uit de hand te lopen, en dan is het feit dat mijn moeder en stiefvader mijn verjaardag weer zijn vergeten nog mijn minste probleem. Wat gebeurt er allemaal? Net als mijn broertje zie ik ineens overal vreemde monsters, in het bos bij de bushalte lijkt zich iets engs schuil te houden en op school staat er plotseling op een computerscherm: Meghan Chase, we komen je halen… Maar wat ik ook had verwacht, in ieder geval nóóit dat ik te horen krijg dat ik de dochter van een elfenkoning ben, en ook niet dat ik opeens naar een beangstigend bizarre wereld moet afreizen om mijn broertje te redden. Een wereld waarin machtige wezens schijnen te denken dat ik een belangrijke rol zal spelen in hun strijd tegen een duister kwaad. Huh? En wat ik al helemaal niet had kunnen dromen is dat ik verliefd zou worden op een mysterieuze prins – die helaas niks van mij wil weten… Hoe overleef ik in een wereld waarin echte vrienden op één hand te tellen zijn?
Wil jij dit boek ook lezen, doe gerust en als je dit boek leest deel dat dan via de hashtag #leesmeemetmij. Zodat ik zie dat jij ook mee leest 😉 Ik review dit boek op 10 juli zodat jullie kunnen zien wat ik van het boek vond.
Dit was BLOGGING every day van vandaag hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 160 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *