2019 Reading Resolutions

Het is 2019! (hoe? het lijkt wel alsof 2018 voorbij is gevlogen, en ondanks dat ik enorme leuke dingen heb mogen doen en een heel leuk jaar had ben ik helemaal klaar voor 2019)
Vandaag heb ik voor jullie mijn 2019 reading resolutions. Dit is al het 5de jaar dat ik deze met jullie deel op mijn blog (de tijd vliegt 🙂 )

1. 150 boeken lezen (met mijn studies reis ik iedere schooldag ongeveer 1,5 uur en hierdoor lees ik gemiddeld 2-3 boeken per week.)

2. Ik wil ook meer tijd maken om te lezen na de schooluren, dit jaar was ik in een leesdipje en hierdoor las ik vaak niet als ik thuis was – dus ook niet in de weekends- en hier wil ik veranderen.

3. Meer graphic novels lezen en in het algemeen meer genres ontdekken. Ik wou vorig jaar veel graphic novels lezen aangezien ik hou van graphic novels maar om de een of andere reden las ik minder in 2018 dan anders. Dus in 2019 wil ik meer graphic novels lezen maar ook nieuwe genres ontdekken en herontdekken. Zo wil ik ook meer fanfiction lezen (en hier heb ik me al goed op voorbereid aangezien ik 13 e-books kocht bij Fanflicks)

4. Ik wil ieder boek recenseren dit jaar. In 2018 recenseerde ik al veel boeken maar soms kwam ik door tijdgebrek er niet aan toe en had ik er later spijt van dat ik sommige niet had gerecenseerd daarom wil ik van ieder boek een recensie schrijven (ik ben dit ook al aan het plannen sinds december dus veel recensies van 2018 komen nog in 2019) Ook wil ik series/boeken herlezen zodat ik ze kan recenseren. En ik wil ook graphic novels en kinderboeken recenseren. Graphic novels omdat ik ze heel leuk vind en kinderboeken omdat ik studeer voor leerkracht lager onderwijs en ook boeken zal moeten lezen van deze leeftijd en ik dit dan ook meteen kan combineren met mijn website.

5. Ik wil naar meer boekevenementen gaan en meer bloggers,schrijvers en lezers ontmoeten. In 2018 heb ik dit al vaker mogen doen en dit vond ik super zo heb ik veel schrijvers mogen ontmoeten en nieuwe vrienden gemaakt onder andere Valerie van Valeriesboekenwereld en ik wil dit vaker gaan doen aangezien het zo leuk is om mensen te ontmoeten met dezelfde passie namelijk boeken.

Dit zijn mijn 5 resolutions, zelf denk ik wel dat ik redelijke doelen heb opgesteld en dat ik dit zeker kan waarmaken.
Hebben jullie resolutions? zo ja deel ze zeker in de comments!

Alwaysbeyourself!
X Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Joany schreef:

    Wat een mooie voornemens. Ik hoop ook vaker naar boek-evenementen te kunnen, want mede boekenwurmen ontmoeten is echt een van mijn favoriete dingen in het leven.

    • leesmeemetmij schreef:

      Ja want dat is echt een van de leukste dingen aan de boekcommunity met elkaar kunnen praten over boeken in real life!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *