Wrap-up Wednesday

De maand maart is intussen al begonnen en voordat het tijd is om een nieuwe TBR te kiezen blik ik graag nog even terug naar vorige maand en de kaarten die werden gekozen door Valerie. Heb ik ze allemaal weten te lezen?

De 3 kaarten van februari waren:

  • Read the fourth book on your bottom shelf
  • Read the first book in a series
  • Read a book that’s been on your TBR shelf for 2+ years

Read the fourth book on your bottom shelf

Dit was een redelijk specifieke kaart, gelukkig heb ik toch meerdere boekenkasten en dus ook meerdere onderste planken om een boek uit te kiezen 😉

Uiteindelijk koos ik voor Ongewenst geschreven door Marlies Slegers. Een Kluitman novelle en dus wel een makkelijk boek om deze kaart mee te tackelen.

Read the first book in a series

Deze kaart is niet zo moeilijk voor mij aangezien ik heel veel series lees en dus ook vaak wel eentje start. Deze maand begon ik zelfs in 6 verschillende series. Ik las onder andere De zaak Magritte, het eerste deel in de Alex Berger reeks geschreven door Toni Coppers.

Read a book that’s been on your TBR shelf for 2+ years

Voor deze challenge hadden Valerie en ik een buddy read gepland voor De naamloze koningin, helaas lukte het mij niet deze te lezen. Maar toch las ik enkele boeken die al 2 jaar op mijn TBR stapel lagen. Ik las CTRL-A geschreven door Juultje Van Den Nieuwenhof.

Ik las dus opnieuw voor ieder kaartje een boek! Ik heb zo’n klein vermoeden dat dit wel eens mijn favoriete challenge kan worden aangezien het zo makkelijk is iedere maand om deze te lezen terwijl ik moodread. Vaak denk ik niet meer aan de challenge en haal ik ze nog. Ik ben dan ook benieuwd wat de maand maart zal brengen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *