Winactie: Pre-order van Verschijning – Joany de Vries

Vandaag sluiten we de blogtour van de boekenweek voor jongeren af met verschillende winacties. De winactie die ik voor jullie heb klaarstaan is van de nummer 1 op mijn wishlist dit jaar namelijk: Verschijning geschreven door Joany de Vries.

Verschijning

Ik volg Joany al jaren op haar blog Craving Pages  en vanaf het moment dat ze de schrijfwedstrijd van uitgeverij Q won en hierdoor een contract kreeg om haar boek te publiceren kijk ik enorm uit naar haar boek. Ik ben dan ook heel erg trots dat ik aan 1 van jullie een pre-order van haar boek mag weggeven.

Waar gaat dit boek over?

Jeanne Weeber is de dochter van “s werelds populairste Youtube-ghosthunter. Met een team bestaande uit Jeanne, haar vader Howard, zijn rechterhand Nick, en clown / cameraman Mirza reizen ze van hot naar her om spooklocaties te onderzoeken. Meestal blijkt er niets bovennatuurlijks aan de hand te zijn; maar aangezien spoken goed zijn voor toerisme, zijn Howard en zijn team tegen een vergoeding wel bereid om wat bewijsmateriaal te fabriceren.

Wat moet je doen om deze pre-order te winnen?

 • Volg Joany op Instagram https://www.instagram.com/cravingpages/
 • Volg mij op Instagram https://www.instagram.com/leesmeemetmij/
 • Laat hieronder een reactie achter met jou Instagram naam en waarom jij dit boek graag zou willen winnen.

Deze winactie duurt tot en met 7 oktober en de winnaar krijgt op 8 oktober een privéberichtje via Instagram.

Succes iedereen!

Alwaysbeyourself X Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Liana schreef:

  Wat een leuke giveaway! Ik doe graag mee (@lianareads)

  PS: september moet oktober zijn, toch?

  • leesmeemetmij schreef:

   Ah leuk dat je meedoet! (whoops uit enthousiasme iets te snel getypt vrees ik het moet inderdaad oktober zijn, meteen eventjes aangepast!) 🙂

 2. Jaike schreef:

  Ik volg Joany al jaren, lees haar blogs met zo veel liefde dat ik wel nieuwsgierig moet zijn naar haar boek. Door die nieuwsgierigheid wil ik het boek eigenlijk best wel graag winnen.

  Ik volg je @jaikevsdeboeken

 3. Fleur schreef:

  Same! Ik volg Joany ookal heel lang en op de voet sinds ze haar contract heeft getekend! Ik kan gewoon niet wachten, ik ben zo benieuwd!!! Mijn instagramnaam is Bluebookberry ?

 4. Do schreef:

  Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee! Ik volg Joany ook al een tijdje en ik ben erg benieuwd naar het boek, het klinkt perfect om te lezen tijdens de herfst/winter. Mijn instagram is whatdoreads!

 5. zwartraafje schreef:

  Ik heb vrij lang een blog gehad zonder andere blogsters te ontmoeten. Eén van de eerste mede-boekbloggers die ik ben gaan volgen was Joany en na al die jaren hou ik nog steeds van haar blog. Ik vind het leuk dat ze regelmatig iets nieuws bedenkt en dat haar enthousiasme vrijwel letterlijk van het scherm spat wanneer ze iets heel goed vind. Tijdens de wedstrijd van Uitgeverij Q was ik dan ook aan het supporteren voor haar en ik ben blij dat ze dankzij deze wedstrijd de kans heeft gekregen om haar eigen boek te publiceren. Eigenlijk was ik er sowieso al nieuwsgierig naar omdat zij het geschreven heeft maar vermits ik ook enorm van de serie Supernatural hou kijk ik er nog meer naar uit.

  Mijn instagramnaam is @zwartraafje

 6. Sylvia schreef:

  Wah, super leuk, zo benieuwd naar Joany’s boek, was zo blij voor haar toen ze de wedstrijd en daarmee het contract won. Ze is echt een leuke, originele blogger en ik volg haar al vele jaren met plezier! Verschijning lijkt mij een heerlijk boek om te lezen tijdens Halloween 😉 , maar denk niet dat ik tot die van volgend jaar kan wachten, dus wie weet in de kerstvakantie en dan volgend jaar herlezen 😉

  Mijn Istagram naam is @turtlebookwurm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *