#THROWBACK 1 TBR

Vandaag lanceer ik een nieuwe serie op mijn blog namelijk: #THROWBACK. Hierin ga ik boeken,films,series bespreken die ik vroeger als kind las en keek. Laten we snel beginnen…

Vandaag in #THROWBACK heb ik 5 boeken voor jullie die ik vroeger als kind las (of wanneer we met mijn klas naar de bib gingen vaak werden uitgeleend) deze wil ik gaan  herlezen en dan een recensie plaatsen en zien wat ik er als 18 jarige van vind. Dit zijn de eerste 5 boeken van #THROWBACK:

Mooie navels geschreven door Delaf & Dubuc:

1001004005076443

Dit is een strip serie wat ik vroeger als ik met mijn klas naar de bib ging vaak uitleende, deze serie was toen ook heel populair onder de meisjes van mijn klas.

Prima ballerina geschreven door Vivian Den Hollander:

1001004011706596

Dit is een boek met 3 verhalen en ik herinner mij dat ik dit boek als kind las en dat ik HIELD van dit boek daarom wil ik het ook graag herlezen en kijken wat ik er nu van vind.

De drakencode geschreven door Thea Stilton:

De-drakencode_Thea-Stilton-698x1024

Toen ik in het 5de zat waren de boeken van Geronimo Stilton en Theo Stilton heel populair en ik vond dit boek heel interessant vroeger aangezien er verschillende raadsels en hints in voorkwamen.

Kattenkop geschreven door Maarten Jagermeester:

download (7)

In het 4de hadden wij een stagiaire die met ons naar de bib was gegaan en dit boek had uitgekozen en iedere dag werd toen uit dit boek voorgelezen en ik herinner mij dat deze boekenserie toen ook heel populair begon te worden en we de rest van de serie ook steeds uitleende in de bib (maar die werden niet voorgelezen in de klas alleen Kattenkop)

Kippenvel geschreven door R.L. Stine:

kippenvel kamp nachtmerrie

Deze serie heb ik zelf vroeger nooit gelezen maar ik herinner mij wel dat deze boekenserie heel populair was in mijn klas (vooral bij de jongens) en blijkbaar is deze serie ook heel populair in Amerika, daarom wil ik wel eens een boek uit deze serie proberen te lezen en kijken wat ik ervan vind.

 

Dit was de eerste #THROWBACK, wanneer ik de boeken heb gelezen komt er ook een wrap-up, hopelijk vinden jullie deze serie leuk (laat het me zeker weten in de comments en wat was een boek wat jij vroeger als kind las?) en dan zie ik jullie graag de volgende keer op mijn blog.

Alwaysbeyourself X Chelsey

2 reacties

  1. Liana schreef:

    Haha die boeken van Maarten Jagermeester heb ik ook zo vaak gelezen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *