September Thema Maand!

21208656_1479706565409487_1057669765_n

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie, vandaag ga ik een nieuw onderdeel van mijn blog lanceren. Aangezien Leesmeemetmij wat ik in 2016 deed is gestopt wil ik iets nieuws doen in de trend van iets SAMEN lezen. Daarom bedacht ik waarom doe ik geen thema maand? Daarom ga ik vanaf nu iedere maand een Thema verzinnen en dan kiezen we boeken voor in dit bepaald thema om te lezen.

MAAR: Elke maand wordt er ook een boek gekozen als “Leesmeemetmij boek van de maand” wat in het thema past van de maand. Je hoeft trouwens niet alleen boeken te lezen van in dit thema maar een paar in de maand is wel leuk 😉

Dus nu ga ik jullie natuurlijk vertellen wat het Thema is van deze maand……

 

2017 Releases! Er zijn namelijk zoveel goede boeken uitgekomen in 2017 en daarom wil ik deze maand heel veel 2017 releases gaan lezen.

En dan nu het Leesmeemetmij boek van de maand….

De zon is ook een ster geschreven door Nicola Yoon:

9200000071852186

Dit boek wil ik al lezen sinds ik Everything Everything heb gelezen en het past perfect in het thema van deze maand. Dus wil jij dit boek ook lezen of een boek in dit thema? Doe gerust mee 🙂

 

Dit was de blogpost, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.

Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *