#Leesmeemetmij maand Juli | BLOGGING every day 192

Dag 192 van BLOGGING every day en vandaag vertel ik jullie welk boek we gaan lezen voor #Leesmeemetmij in Juli. Dus laten we snel beginnen.
Een nieuwe maand een nieuw boek en deze maand lezen we…..
De ijzeren engel geschreven door Cassandra Clare:
De ijzeren engel
Waar gaat dit boek over?
In 1878 reist de zestienjarige Tessa Gray van New York naar Londen in de hoop haar vermiste broer terug te vinden. Er wacht haar niet veel goeds: in de onderwereld van Londen bevolken vampiers, heksen en andere bovennatuurlijke wezens de straten. Alleen de schaduwjagers – vastberaden de wereld te ontdoen van alle demonen – brengen wat orde in de chaos.
Tessa blijkt over een zeldzame gave te beschikken: het vermogen om te transformeren. En in de duistere wereld waarin ze terecht is gekomen, is dat bepaald geen zegen – ze wordt van alle kanten belaagd door figuren die zich haar gave willen toe-eigenen.
Alleen en opgejaagd zoekt Tessa toevlucht bij de schaduwjagers. Zij kunnen haar helpen haar broer te vinden, als zij belooft haar krachten voor hen in te zetten. Ze raakt bevriend met de twee schaduwjagers Will en Jem – die ieder totaal verschillend zijn. Al snel realiseert Tessa zich dat ze in een dodelijk web verstrikt zit waarin haar liefde voor haar broer en haar twee vrienden weleens gevaarlijker zou kunnen zijn dan welke andere bedreiging dan ook. Ze zal moeten kiezen.
Lezen jullie ook mee?
Op Maandag 8 augustus komt de review online.
 
Dit was BLOGGING every day voor vandaag hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 193 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.
 
 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *