Spuitende slagaders en overstromende oceanen – Jesse Goossens

Spuitende slagaders en overstromende oceanen – Jesse Goossens

Spuitende slagaders en overstromende oceanen
Published: 2017
Publishers: ,
Page Count: 96
Categorie:
ISBN13: 9789047709343
Weet jij wat je kunt doen als er een ramp gebeurt? Thuis of in de buurt? Dit is een handleiding bij vierendertig grote en kleine rampen vol grappige, griezelige en geweldige weetjes over alle mogelijke catastrofes. Want weet jij hoeveel botten je kunt breken? Hoe je moet reanimeren? Wat de grootste aardbeving ooit was? Hoe je kunt merken dat er een bosbrand aankomt? En hoeveel bloed er in je lijf zit? Een spetterend, vrolijk boek…

Spuitende slagaders en overstromende oceanen is een leuke gids voor jong en oud wat je in 96 pagina’s meer uitleg geeft over ongelukken en rampen die in je omgeving kunnen gebeuren.

Het wordt omschreven als een kinderboek maar je kan het boek ook lezen als volwassen persoon omdat sommige tips heel handig zijn en je als volwassen persoon er misschien meer aan hebt aangezien er ook onderwerpen zoals reanimeren in worden besproken en je dat een kind nog niet echt kan aanleren.

Het leuke aan dit boek is dat het kinderen door middel van leuke illustraties tips geeft wat je zoal kan doen als er een ongeluk gebeurt.
Ook leuk aan dit boek is dat je hele gekke weetjes te weten komt over dat bepaald onderwerp waar je dan over bent aan het lezen dit was wel een leuke toevoeging aan het boek en heel leuk om te lezen en maakt het dan ook weer heel interessant voor kinderen.
Het boek heeft ook een groter formaat waardoor de tekeningen extra duidelijk zijn.

Aangezien ik studeer als verzorgende was dit ook heel handig voor mijn studies aangezien we tijdens onze lessen ook leerde over reanimeren en brandwonden verzorgen en vele andere onderwerpen wat werden besproken in dit boek kreeg ik hier toch ook meer achtergrond informatie over door de leuke weetjes wat in het boek stonden.

Het boek was heel interessant om te lezen en daarom geef ik het ook 4/5 sterren

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review