Sara: mijn dagboek – Ria Maes

Sara: mijn dagboek – Ria Maes

Sara: Mijn dagboek
Author:
Series:
Series Number: 1
Published: 2008
Page Count: 166
Categorie:
ISBN13: 9789044320640
Sara De Roose aanvaardt een job onder haar niveau bij een groot Antwerps modebedrijf. Ondanks het feit dat ze niet moeders mooiste is, blijft ze dromen van romantiek, liefde en geluk.

In de zomer van 2017 las ik een deel van de Sara dagboeken geschreven door Ria Maes. Aangezien ik vroeger de tv-serie keek leek het me geweldig om in de boeken te duiken en zo het verhaal nog wat beter te leren kennen. Vanaf dat ik deel 1 begon kon ik niet meer stoppen met lezen.

In deel 1 van de dagboeken van Sara volgen we Sara en hoe zij haar eerste stappen zet in de modewereld. Sara is niet echt het type voor te werken in een modebedrijf aangezien ze niet echt een van de mooiste vrouwen is maar het vooral moet hebben van haar slimheid en haar diploma. Halsoverkop wordt Sara ook verliefd op Simon/ haar baas en volgen we al haar avonturen. Haar ultieme droom: de vrouw worden van Simon Van Wijck. Er is echter wel één minpuntje en dat is dat hij verloofd is. Komen haar dromen uit?

Dit boek had zoveel humor, op sommige momenten zat ik zelfs hardop te giechelen! Je wordt helemaal in Sara haar verhaal meegezogen en de pagina’s vliegen voorbij. Een bijzonder aspect van dit boek is dat het helemaal in dagboek vorm is geschreven en je zo Sara echt leert kennen aangezien je haar gedachten kunt lezen en hoe zij zich bij bepaalde gebeurtenissen voelt. Doordat het in dagboek-vorm is geschreven kan Sara soms scherp uit de hoek komen wat alleen maar zorgt voor de grappigste momenten die je je kan bedenken, ze is duidelijk niet op haar mondje gevallen ? Deel 1 volgt de TV-serie precies zoals hij op tv is maar dan het eerste deel, het tweede deel van de tv-serie kunnen we lezen in het tweede boek.

Een lekker luchtig boek voor tussendoor waarbij je niet te veel hoeft na te denken! Dit boek las zo vlot dat ik meteen deel 2 moest oppakken! Een echte aanrader, ik gaf dit boek dan ook 5/5 sterren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review