Kuikentje waar ben je? – Ingela P Arrhenius

Kuikentje waar ben je? – Ingela P Arrhenius

Kuikentje waar ben je?
Published: 2019
Publishers: ,
Page Count: 16
Categorie:
ISBN13: 9789025772116

Toen ik op zoek ging voor leuke prentenboeken in de jongste categorie (0-3 jaar) en echt ging graven naar boekjes voor de aller allerkleinste stuitte ik op Kuikentje waar ben je? geschreven door Ingela P Arrhenius. Een zoek & vind boekje met vilten flapjes.

In Kuikentje waar ben je? gaan de allerkleinste ontdekkers op zoek naar welke dieren zich achter de flapjes bevinden, zo gaan we op zoek naar een babykonijntje, lammetje, kitten, kuikentje en een kindje. Een leuk kiekeboe spelletje tussen voorlezer en kind die gegarandeerd een lach zal weten te toveren op het gezicht van de jongste kindjes. Het boek heeft een simpele tekenstijl en kleurenpalet waardoor het heel mooi vorm is gegeven voor jonge kindjes. Aan de achterkant is er ook een spiegeltje waar kinderen zichzelf in kunnen zien en dit laat ruimte voor een leuk kiekeboe spelletje – desnoods ook tussen het boek en het kindje zelf als het kind al wat zelfstandiger is.

Kuikentje waar ben je? is echt een boek voor de aller allerkleinste in de leeftijdscategorie aangezien het geen verhaal bevat maar echt focust op het zoeken en vinden van de dieren onder de vilten flapjes. De pagina’s zijn gemaakt van stevig karton waardoor je enorm veel zoek & vind plezier kan beleven aan dit boek. Aangezien het voor de jongste lezers is kan dit boek perfect cadeau gegeven worden in een geboortepakket of bij de eerste verjaardag van het kleintje. Rond deze leeftijd zullen ze zeker plezier beleven aan dit boek.

Kuikentje waar ben je? Is dus een heel leuk boekje met mooie vilten flapjes die zeker in de boekenkast van Leon (mijn metekindje) terecht zal komen en wat ik met plezier zal voorlezen als hij hier de juiste leeftijd voor heeft.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review