Hartslag – Joanne Carlton

Hartslag – Joanne Carlton

Hartslag
Published: 2018
Publisher:
Page Count: 476
Categorie:
ISBN13: 9789082893908
Sam en Jasper zijn hartsvrienden sinds een tragedie in hun kinderjaren hen bij elkaar bracht. De twee geloven dat ze alle tijd van de wereld hebben om hun doelen te bereiken. Hun levens worden brutaal verstoord wanneer ze vernemen dat Jasper terminaal ziek is door een tumor in zijn hart. Het vooruitzicht voorgoed afscheid van elkaar te nemen valt de twee zwaar. Met nog slechts enkele dagen te leven, is Jasper vastbesloten om de korte…

Toen Joanne Carlton (ook wel beter bekend als Sandra J. Paul) mij in augustus contacteerde voor haar nieuw boek dat zou verschijnen was ik al meteen enthousiast. De flaptekst sprak mij enorm aan en ik kon dan ook niet wachten tot het boek op mijn deurmat viel. Ik verwachtte een boek van rond de 300 pagina’s en werd op een ochtend aangenaam verrast toen er een pakketje voor mij kwam, Hartslag bleek bijna 500 pagina’s te hebben (Vroege ochtend Chelsey was een klein beetje shocked!) maar niet alleen hartslag bleek in het pakketje te zitten ook een ander boek van deze auteur namelijk Loopgravenheld en enkele leuke goodies.

Super enthousiast (en een klein beetje overweldigd door het grote aantal pagina’s) begon ik dus te lezen. Dit boek nam me direct in zijn greep, toen ik eenmaal begon met lezen zat ik direct in het verhaal en wou ik ook niet stoppen. De personages zijn zo realistisch neergezet en je leeft enorm met ze mee. Aangezien dit boek over een vrij hard onderwerp gaat (een tumor in het hart) zijn bepaalde stukken dan ook vrij triest. Maar Joanne weet dit dan weer af te wisselen met humoristische stukken. De schrijfstijl van Joanne Carlton leest ook vrij vlot aangezien het vrij po√ętisch overkomt. Je merkt dat Joanne de tijd heeft genomen om dit verhaal goed neer te zetten en het het beste te maken. Aangezien het boek bijna 500 pagina’s heeft lezen deze pagina’s als een trein.

Ik geef dit boek dan ook 5/5 sterren aangezien ik enorm genoten heb van dit boek (en toch ook wel een paar traantjes heb gelaten tussendoor) Dit boek is zeker een aanrader!

Graag wil ik Joanne Carlton (Sandra J. Paul) bedanken voor dit recensie exemplaar en de leuke doos vol goodies en een extra boek.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review