Damn honey – Marie Lotte Hagen & Nydia Van Voorthuizen

Damn honey – Marie Lotte Hagen & Nydia Van Voorthuizen

Damn honey
Genre:
Published: 2018
Page Count: 92
Categorie:
ISBN13: 9789463498029
"Mannen en vrouwen zijn hier gelijkwaardig, dat staat in de wet. In Saudi-Arabië, dáár is het pas erg. Wees blij dat je nageroepen wordt. Vrouwen doen het zichzelf ook wel een beetje aan, hè? Zo zit de maatschappij nu eenmaal in elkaar. Het was maar een grapje, daar hoef je niet zo serieus op te reageren, hoor. Mannen hebben het ook zwaar." Damn, honey. Je flappen moeten verbergen. Alle ballen in de lucht kunnen houden.…

Ongeveer een maandje voordat dit boek uitkwam kreeg ik een mailtje van Blossom Books met de aankondiging van dit boek. Deze e-mail trok meteen mijn aandacht waardoor ik het dan ook op mijn wishlist zette. In September zag ik dit boek vaak voorbij komen op social media en andere blogs waardoor mijn interesse in dit boek nog meer werd versterkt. Ik kocht het dan ook begin september op bol.com (voor maar 6 euro! Ja je hoort het goed)

Toen ik dit  boekje/pamflet binnenkreeg begon ik dan ook meteen met het te lezen. En wauw wat ben ik blij dat ik besloten had dit boek te lezen want dit is het boek wat ieder meisje/vrouw moet gelezen hebben in haar leven.

In dit boek praten Marie Lotte Hagen en Nydia Van Voorthuizen open over verschillende belangrijke onderwerpen zoals: catcalling, feminisme, seks en body positivity (kortom gewoon alles om te doen waar je zelf zin in hebt! – zoals het ook gepitcht wordt) Zij delen ook eigen ervaringen en doen dit op een realistische en humoristische manier.

Dit korte boekje/pamflet bevat zoveel informatie in maar 92 pagina’s. De cover en het binnenwerk vind ik ook super gedaan! Zo zijn er quote pagina’s, lijstjes en berichtjes in verwerkt.

Dit boek is een echte aanrader en moet iedereen gewoonweg hebben gelezen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review