Blauw – Liesbeth Mende

Blauw – Liesbeth Mende

Blauw
Published: 2013
Publishers: ,
Page Count: 160
Categorie:
ISBN13: 9789025753801
Nikki probeert te overleven. Dat is niet eenvoudig nu ze met haar moeder naar een somber flatje is verhuisd. Haar moeder heeft Bert gedumpt, de enige vaderfiguur in Nikki’s leven. Als een nieuwe liefde alle aandacht van haar moeder opeist en Nikki’s enige vriendin Tanja ook nog eens een vriendje krijgt, lijkt niemand zich meer om Nikki te bekommeren. In een poging om grip op haar leven te krijgen, raakt Nikki’s gedrag steeds meer beheerst…

Toen ik laatst naar de bibliotheek ging zag ik dit boek staan, het was een van hun nieuwere releases en de cover sprak mij meteen aan!

Ik had dan ook hele hoge verwachtingen van dit boek! De cover ziet er prachtig uit en de flaptekst sprak me wel aan. Helaas kon dit boek me niet bekoren. Ook al is dit boek maar heel kort (160 pagina’s) dit boek las zoooo traag! Ik wou het boek ook niet oppakken wanneer ik het weer even had neergelegd – ik bleef het dus steeds uitstellen. Dit boek bevat ook een aantal rare scènes zoals: Een vreemde man wat aan haar voeten snuift, ze is tot over haar oren verliefd op haar leraar en ze praat de hele tijd over haar cavia.

Ook al ziet het boek er heel leuk en luchtig uit van de buitenkant de binnenkant vond ik maar niets dus ik gaf dit boek maar 1/5 sterren. Het zal waarschijnlijk ook geen boek zijn wat ik me zal herinneren.

bol.com: HIER!
standaard boekhandel: HIER!
bookspot: HIER!
bruna: HIER!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review