Amulet Vol. 1 – Kazu Kibuishi

Amulet Vol. 1 – Kazu Kibuishi

The stonekeeper
Series:
Series Number: 1
Published: 2008
Page Count: 192
Categorie:
ISBN13: 9780439846806
Graphic novel star Kazu Kibuishi creates a world of terrible, man-eating demons, a mechanical rabbit, a giant robot---and two ordinary children on a life-or-death mission. After the tragic death of their father, Emily and Navin move with their mother to the home of her deceased great-grandfather, but the strange house proves to be dangerous. Before long, a sinister creature lures the kids' mom through a door in the basement. Em and Navin, desperate not to…

Na de dood van haar vader verhuizen Emily en haar broertje Navin en moeder naar het huis van hun oude overgrootvader. Maar pas nadat ze zijn verhuisd wordt hun moeder ontvoerd door een magisch wezen en moeten  Emily en Navin haar zien te vinden.
Ik vond dat dit boek een leuk en spannend verhaal had. De tekeningen zijn ook supermooi getekend en de kleuren combinatie springt er ook uit. Aangezien het een graphic novel is leest het ook heel vlot. Het boek heeft ook een mysterieus aspect aangezien hun moeder verdwijnt en zij naar haar op zoek moeten gaan. De wereld is ook heel goed uitgetekend en de personages zijn ook heel creatief gemaakt. Ik vind de kaft ook heel mooi en zeker bij het boek passen aangezien het de kleurencombinaties laat zien en je zo een goed beeld krijgt van de personages.
Ik geef dit boek 4/5 sterren op Goodreads. en raad dit boek aan aan mensen die houden van graphic novels en voor mensen die houden van een spannend, magisch boek.

Koop het boek hier:
bol.com: HIER!
Amazon: HIER!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review