30 jaar 2 katten volume 1 – Flora & Minikim

30 jaar 2 katten volume 1 – Flora & Minikim

30 jaar 2 katten volume 1
Authors: ,
Series Number: 1
Published: 2018
Publisher:
Page Count: 48
Categorie:
ISBN13: 9789088109287

Begin mei van dit jaar ging ik samen met Valerie naar de boekenoutlet van uitgeverij Lannoo. Een van de boeken die ik daar vond was 30 jaar 2 katten, een comic boek wat er wel zeer schattig uitzag. Ik kon niet wachten om het te lezen en eindelijk heb ik hem opgepakt en gelezen!

“30 jaar 2 katten” zijn 1 pagina strips die gaan over Lucy. Lucy is een jonge alleenstaande vrouw met 2 katten thuis. In dit boek volgen we de avonturen die zij met haar katten meemaakt en het kattenkwaad die zij uitspoken.

Wat me meteen opviel aan dit boek was de schattige en mooie tekenstijl. Ik vind de katten namelijk super schattig getekend. De comics zijn ook zeer grappig en herkenbaar voor mensen met huisdieren – dus niet alleen kattenliefhebbers maar ook hondenliefhebbers zullen wel een aantal situaties uit dit boek herkennen. Het leest natuurlijk supervlot want het boek is namelijk niet zo dik (maar 47 pagina’s) Je kan de comics ook tussendoor lezen aangezien het niet een verhaal is maar je op iedere pagina een andere situatie krijgt.

“30 jaar 2 katten” is dus het ultieme comic boek voor dierenliefhebbers! Met de schattige tekeningen wil je meteen gezellig in de zetel zitten en je onder een dekentje nestelen en dit boek in één ruk uitlezen. Ik geef het 4 sterren en ben ook zeer benieuwd naar het tweede deel!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review