My diary | BLOGGING every day 150

Dag 150 van BLOGGING every day en vandaag heb ik weer een My diary voor jullie. Dus laten we beginnen.
In Mei is er niet zoveel gebeurd in het begin van de maand was ik ziek, en toen is mijn vriend mij thuis komen verassen. Daarna had ik superveel schoolwerk (met de examens die binnenkort aankomen 13 juni) En ik werd gevraagd of ik in het recensenten team voor Dutch Venture Publishing wou zitten en daar heb ik Ja op geantwoord 😉 voor de rest is er niet echt veel gebeurd deze maand.
Dit was de HELE KORTE my diary hopelijk vonden jullie het toch leuk en zie ik jullie graag morgen terug voor dag 151 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *