Friday Reads | BLOGGING every day 147

Dag 147 van BLOGGING every day en vandaag heb ik weer een Friday reads voor jullie.Dus laten we beginnen.
Dit weekend wil ik 2 boeken en 1 is een review boek đŸ˜‰ dus laten we kijken welke boeken…
Het eerste boek (geen review boek) is Make it Blog it Share it omdat ik voor school een presentatie ga doen over bloggen en dus een beetje meer achtergrond informatie wil hebben. Dus dat is boek 1.d153f-9789058565020
En dan nu boek 2 en daar ben ik echt enthousiast over ik zit namelijk in het recensententeam van Dutch Venture Publishing. En ik heb 2 review boeken gekregen om te recenseren en 1 wil ik dit weekend lezen en dat is…
Tweedehands vleugels geschreven door Vanessa Gerrits:Tweedehands-vleugels-recensie-exemplaar-original
Ik heb dit boek al eens gelezen in 2014 maar omdat er een nieuwe uitgave komt en ik die dus ga recenseren ga ik die dus herlezen. Maar de eerste keer dat ik dit boek las was het een van mijn favorieten boeken van dat jaar, en ik ben er nooit aan toe gekomen om deel 2 te lezen dus die wil ik hierna ook lezen zodat ik terug weet waarover het gaat en hopelijk komt snel deel 3 ook uit đŸ˜‰  Het boek gaat over kraaien en engelen en die combinatie heb ik nog nooit gezien in boeken dus dat is wel vernieuwend. Dus benieuwd naar dit boek hoe ik het ga vinden na een tweede keer.
 
Dit was mijn Friday reads voor jullie hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 147 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *