#Leesmeemarathon – Boekenjacht

Hallo lieve leesbeesten!

5 augustus is het weer zover! De #Leesmeemarathon – deze keer een lange namelijk een week. En omdat het deze keer een extra lange marathon is van een week heb ik Valerie gevraagd om mee te co-hosten. Ook hebben Valerie en ik iets extra bedacht om het nog leuker te maken!

We gaan een Boekenjacht houden tijdens deze Leesmeemarathon in augustus volgende week!
Wat betekent dat? Elke dag zullen er in totaal VIER opdrachten verschijnen op de stories van Leesmeemetmij en Valeries Boekenwereld op Instagram. Hierin zal staan welk boek je moet gaan zoeken in je boekenkast. Bijvoorbeeld: als er bij opdracht één “GROEN” staat, zoek je in je boekenkast een groen boek of een boek dat jij associeert met de kleur groen. Hier mag je dan een foto maken en deze delen in je story of op je feed (vergeet ons zeker niet te taggen dan met @leesmeemetmij en @valeriesboekenwereld).
Elke avond zullen Valerie en ik op onze eigen feed een samenvatting plaatsen van de opdrachten van die dag die zijn geweest (en waar ook de opdrachten van de vorige dagen zullen opstaan). Zo kan je ook nog achteraf meedoen aan de challenge 🙂
Op het einde van de boekenjacht zou je zeven keer vier boeken moeten hebben gevonden (zeven dagen en vier boeken per dag).

Waarom doen we dit?
Omdat we natuurlijk enorm van boeken houden, maar ook omdat we jullie graag eens willen uitdagen in je boekenkast te duiken! En het is niet voor niets, want we gaan ook winnaars uitkiezen die heel erg toffe prijzen winnen.

Je bent niet verplicht om van elk boek apart een foto te maken! Als je wil meedoen om kans te maken op één van de prijzen, is het voldoende om enkel je volledige verzameling van de 28 boeken te posten, d.w.z. een foto waar alle boeken opstaan die je hebt gebruikt bij de challenge, op de juiste volgorde. Vergeet ons hier zeker niet in te taggen om kans te maken!

Valerie en ikzelf zullen ook meedoen met de challenge om jullie op weg te helpen en eventueel inspiratie te geven. Als jullie vragen hebben, horen we het graag!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Liana schreef:

    Leuk idee! Misschien dat ik wel mee ga doen met de boekenjacht 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *