Jason bourne | movie review

Vandaag heb ik voor jullie mijn review van Jason bourne. Dus laten we snel beginnen.
389782
Waar gaat deze film over?
Het is jaren geleden dat Jason Bourne van de radar is verdwenen, maar inmiddels is de meest dodelijke voormalige agent van de CIA uit de schaduw gestapt. In een post-Snowden tijdperk dat bezwijkt onder zware lasten en een financiƫle crisis waaraan geen einde lijkt te komen, reist Bourne van Athene naar Las Vegas. Weliswaar heeft hij zijn geheugen terug, er zijn nog altijd vragen die beantwoord moeten worden.
Pluspunten:
+ je hoeft niet perse de eerste films gezien te hebben om de film te begrijpen.
+ Spannend
+ je krijgt flashbacks te zien wat je beetje bij beetje een betere kijk geven op het verhaal
minpunten:
– het is mijn genre niet
Hoeveel geef ik deze film op 10?
een 6 op 10.
 
Dit was mijn review hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag straks terug voor mijn review van the lord of the rings
Alwaysbeyourself maker Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *