Friday reads | BLOGGING every day 140

Dag 140 van BLOGGING every day en vandaag heb ik weer ene Friday reads voor jullie. Dus laten we beginnen.
Deze week ga ik het heel druk hebben voor school ik moet namelijk 2 presentaties maken,1 grote opdracht en leren voor examens en toetsen.Dus ik ga denk ik niet heel veel tijd hebben maar ik wil wel 1 boek lezen en dat is..
Dromen geschreven door Sara Zonneveldt. En hier wil ik dan ook een review voor schrijven dus look out for that 😉
9200000051759403
Dit was de kleine Friday reads,hopelijk vinden jullie het niet erg dat het een korte is maar examens en school gaan toch eventjes voor op lezen :O Maar als de examens eenmaal gedaan is heb ik ALLE tijd om te bloggen en komt er misschien wel iets extra’s online 😉 Who knows. Maar voor nu zie ik jullie graag morgen terug voor dag 141 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *