De vleugels TAG

Hey, vandaag is het mijn beurt in de blogtour van Verstrengelde vleugels geschreven door Vanessa Gerrits. Om te vieren dat het slotdeel in deze serie verschijnt in juli heb ik een TAG bedacht voor deze serie. Laten we snel beginnen.

Afbeeldingsresultaat voor verstrengelde vleugels

Lucy: Een personage wat veel verloren heeft maar toch nog positief blijft:

Eva uit Verkeerd moment verkeerde plaats. Ondanks alle tegenslagen blijft ze sterk en probeert ze haar leven weer op te bouwen.

Dagboek: Welk personage zijn/haar gedachten zou jij willen sturen?

Will uit Voor jou. Dan zou ik hem op andere gedachten kunnen brengen.

J.J: Een personage waar je altijd op kunt rekenen:

Elliot uit de Girl online serie. Hij staat altijd klaar voor Penny en je kan altijd op hem rekenen als je hem nodig hebt.

Trouwring: Met welk personage uit een boek zou jij willen trouwen?

Noah uit de Girl online serie. Voor de mensen die mijn blog al wat langer volgen komt dit niet als een verrassing want ik HOU gewoon van Noah.

Max: Een badboy die je niet kon weerstaan om van te houden:

Ash uit de Iron fey serie. In het eerste boek haatte ik hem maar in boek 2 heeft hij mij toch op andere gedachten kunnen brengen en was ik team Ash all the way!

Zakhorloge: Voor wie zou jij de tijd willen stopzetten?

Sam en Grace uit de Wolven van Mercy Falls serie. Want dan zouden ze in het eerste boek niet zo moeten lijden (no spoilers maar als je het boek hebt gelezen snap je wat ik bedoel 😉 )

Maria-Clara: Een personage waarmee je een sterke band hebt:

Lucy uit de Vleugels serie. Aangezien ik deel 1 uit deze serie al las toen het nog self published was en ik meteen klikte met Lucy en deze wereld!

Harp: Een muzikaal personage:

America uit de Selectie serie. Ze is een zangeres dus ook heel muzikaal.

Harmen Belle: Een personage wat begrepen wilt worden:

June uit Liefde in twin bridges: Jacob en June. Ze wil door haar rolstoel niet worden gezien als iemand waarmee je medelijden voor hoeft te hebben. Ze wil worden gezien als de sterke vrouw die ze is.

Gorgonen oog: Welk personage zou jij willen verstenen? (een personage wat jij echt niet kan uitstaan)

Alma Coin en President Snow uit de Hongerspelen trilogie (met name spotgaai) Ik kon hun personages echt niet uitstaan! En hoopte de hele serie dat ze zouden sterven (sorry not sorry)

Raffyr: Je favoriete slechterik:

(de dader uit het boek Hij is van mij – omwille van spoilers ga ik geen namen noemen) Dit personage deed het ZO goed (natuurlijk doordat Chinouk dit verhaal zo goed heeft kunnen neerzetten) Ik moest dit boek echt absoluut uitlezen toen ik het begon en hierdoor heb ik midden in de nacht nog door gelezen en het was het ZOOO WAARD! briljant gewoon.

Geel haar: Een personage wat er uit springt voor jou:

Toen ik deze vraag bedacht moest ik meteen denken aan Laurel uit de Wings serie. Dit personage is zo uniek dat ze er voor mij echt uit sprong!

Dit was de Vleugels TAG, hopelijk vonden jullie het leuk en als je hem zelf ook wilt doen doe het gerust (ik TAG iedereen wat deze TAG wilt doen). En als je benieuwd bent naar de vleugels trilogie lees ze dan zeker !(dan kan je meteen doorlezen als deel 3 op 1 juli uitkomt)

Alwaysbeyourself x Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ga hem zeker eens doen.

  1. 14 juni 2018

    […] rond Verstrengelde Vleugels, riep één lieve blogster een Vleugels-TAG in het leven. Chelsey van Lees Mee Met Mij ken ik intussen al een tijdje van online en op enkele events én dankzij haar antwoorden in deze […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *