What i got for Christmas eve | BLOGMAS dag 28

BLOGMAS dag 28 en vandaag ga ik jullie laten zien wat ik allemaal met Kerstavond heb gekregen.
DISCLAIMER: Ik doe dit niet om te stoefen.Ik wou jullie gewoon graag de dingen laten zien want misschien heb ik het over deze cadeaus in andere blogpost en dan weten jullie tenminste waar het over gaat. Dus laten we beginnen.
1) Een pyjama broek: deze kreeg ik een paar dagen voor Kerstmis samen met mijn nicht zodat we matching pyjamabroeken hadden toen ze bleef slapen.
2) Een snowgie knuffel: Ik ben fan van Frozen en ik was dan ook super blij om een snowgie te krijgen. Dit is een karakter wat pas in Frozen fever komt en niet in de echte Frozen film.
3) Een Frozen kalender 2016: Ik moest nog een kalender voor in mijn kamer te hangen aangezien het binnenkort 2016 is en dus kreeg ik een kalender van Frozen.
4) Frozen stickers: Een klein cadeautje maar toch ben ik er super blij mee, Ik gebruik stickers voor mijn notities een beetjes te versieren zodat het er toch niet zo saai uitziet.
5) Een pratende Olaf poppetje: Deze had ik nog nergens gezien maar dit is een poppetje die verschillende zinnetjes van Olaf uit de film Frozen laat horen.
6) Een olaf pyjama: Alsof ik nog geen pyjama’s genoeg heb, heb ik toch nog deze olaf pyjama gekregen en ik ben er super blij mee.

7) De selectie cadeaubox. Deze serie is een van mijn favoriete series van 2015. En ik was echt superblij met de box want ik had de prinses al dus nu is heel mijn serie compleet.
De selectie:
De elite:
De one:
De box:
8) Planes dvd: Ik kreeg deze dvd omdat mijn mama en ik alle Disney dvd’s verzamelen en deze had ik nog niet.
9) Hachi dvd: Een van mijn favoriete winter films, deze film is zo zielig maar zo mooi. En ik heb de speciale kerstverpakking.
10) Arrow seizoen 1: Deze serie leek me wel leuk en aangezien gastschrijver R. blijft aandringen dat ik deze moet kijken was ik super blij dat ik eindelijk deze serie kan beginnen.
11) Girls seizoen 1: Ik heb nog niet veel van deze serie gehoord maar ben wel super benieuwd.
12) Gossip girl seizoen 1: Deze serie blijkt super goed te zijn dus kan niet wachten om deze te beginnen.
13) The vampire diaries seizoen 1: Mijn beste vriendin op school heeft deze serie gezien en ik ben super benieuwd naar deze serie.
14) Blauwe sloffen: Ik heb matchende sloffen voor bij mijn Olaf pyjama.

van films en series zullen nog reviews komen.
Dit was alles wat ik Kerstavond heb gekregen. Naruurlijk draait Kerstmis niet alleen om de cadeautjes maar om gezellig samen te zijn met familie. Ik heb een super kerstavond gehad en als je wil weten wat ik allemaal heb gedaan (kijk dan BLOGMAS dag 26) En dit was BLOGMAS dag 28 en dan zie ik jullie graag morgen terug voor BLOGMAS dag 29.
Alwaysbeyourself Maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *