the unpopulair opinions TAG|BLOGMAS dag 9

Dag 9 van BLOGMAS,en vandaag ga ik voor jullie the unpopulair opinions TAG doen. Dus laten we beginnen.

1) Een populair boek/ populaire serie die jij niet leuk vond

de belevenissen van een muurbloem,iedereen vind dit boek zo geweldig maar ik vond dat ik boek nutteloos was en daarom ben ik ook op pagina 92 gestopt.

2) Een populair boek/ populaire serie die iedereen niet leuk lijkt te vinden maar die jij wel heel leuk vindt

girl online:Iedereen haat girl online puur gebaseerd op het feit dat het mee is geschreven door een ghost writer(een ghost writer is een schrijver die anoniem mee schrijft aan het boek en dus niet word vermeld als auteur) Maar dit boek heeft zoveel lessen waar meisjes en jongens van 14 jaar iets uit kunnen leren,zoals dat je je niet naar beneden moet halen door pesterijen omdat er altijd wel iets mooi komt na die storm.En daarom verdient dit boek al mijn vernoemingen op mijn blog.

3) Een love triangle waarmee de hoofdpersoon eindigde met de persoon die jij niet leuk vond

Ik heb altijd gekozen voor de persoon waarmee de hoofdpersoon eindigd dus ik kan niet echt antwoorden op deze vraag.

4) Een populair genre waar je nauwelijks boeken van leest

New adult: Dit genre is wereldwijd zo bekend geworden in 2015 en dat komt denk ik vooral door de auteur Colleen Hoover. Opeens leest iedereen boeken van Colleen Hoover. Maar ondanks dat dit genre zo een hit is geworden heb ik er maar 1 boek van gelezen en dat was after van Anna Todd.

5) Een populaire personage die jij niet leuk vindt

adam van als ik blijf,in het eerste boek viel Adam nog wel mee maar vanaf het tweede boek verdween mijn liefde voor Adam en dat kwam vooral door hoe zijn personage was uitgewerkt. Hij is zo zielig in het tweede boek en dat vond ik gewoon niet zo fijn om te lezen. Het duurde dan ook 9 maanden voor ik het boek uithad.

6) Een populaire auteur die jou niet zo aanspreekt

Colleen Hoover denk ik,de trein van de Colleen hoover boeken zijn wel gepasseerd voor mij doen haar eerste boek vertaald werd wou ik het wel lezen maar uiteindelijk heb ik dat toch niet gedaan en nu ben ik er niet echt meer in geïntereseerd

7) Een populaire “trope” waar jij nogal moe van wordt (bijvoorbeeld “verloren prinses”, love triangle, corrupte heerser etc)

Love triangles, heel vaak word dit zo slecht uitgewerkt in boeken en weet je al meteen met wie het hoofdpersonage gaat eindigen en dan in het toch niet meer leuk.

8) Een populaire serie die jij niet wil lezen

Outlander: deze boeken zijn zo populair in Amerika maar de zijn ook ZO dik. Ik Zie mezelf deze boeken gewoon niet lezen.

9) Het gezegde is: “The book is always better than the movie”, maar welke film of serie vond jij beter dan het boek?

The hunger games mockingjay part 1. Ik vond het boek niet zo interessant zoals de eerste twee maar de film is echt geweldig!

Dit was BLOGMAS dag 9,hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 10 van BLOGMAS.

Alwaysbeyourself Maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *