Liefde in Twin Bridges: Abby & Blake – Debra Eliza Mane & Lizzie Van den Ham

Liefde in Twin Bridges: Abby & Blake – Debra Eliza Mane & Lizzie Van den Ham

Liefde in Twin Bridges: Abby & Blake
Genre:
Series Number: 1
Published: 2018
Page Count: 296
Categorie:
ISBN13: 9789463183130
Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King. Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana,…

Laatst kregen we via het DVP streetteam weer te horen welke boeken zouden uitkomen. Toen ik dit boek zag wist ik dat dit echt het boek voor mij zou zijn (ik heb deze zomer het eerste boek van deze auteurs samen gelezen en ervan genoten) ik das dan ook heel nieuwsgierig naar het eerste deel in deze serie. Het zag er namelijk ook uit als een heerlijk Winters-/Kerstachtig boek.

Wanneer Abbygail Versteeg uit het niets wordt ontslagen en erachter komt dat haar vriend waar ze 2 jaar lang een relatie mee heeft vreemdgaat besluit ze samen met haar hond Elvis te vluchten naar Amerika om hier een nieuw leven op te bouwen. Daar aangekomen ontmoet ze Blake, een knappe vriendelijke cowboy. Blake biedt Abby zijn jas aan omdat Abby geen jas heeft meegenomen uit Nederland en zo begint hun avontuur…

Ik vond dit boek super leuk om te lezen, je komt heel makkelijk in het verhaal en blijft hier ook in hangen. Je geraakt gehecht aan de personages en wilt weten wat er gaat gebeuren. Ik vind de schrijfstijl van de auteurs ook heel aangenaam en kijk ook zeker uit naar hun volgende boeken. Ik las dit boek in een zucht uit en wenste dat er meer was, ik wou weten hoe het verhaal van Abby en Blake verder ging en wou de personages niet loslaten. Maar aan alle goede boeken komt helaas een einde maar niet getreurd want in 2018 komt er gelukkig een tweede deel (maar dan wel met een ander hoofdpersonage). Ik kijk dan ook zeker uit naar deel twee en wat er verder nog gaat gebeuren in Twin Bridges.

Voor wie van Western romance of romantische boeken in het algemeen houdt is dit een echte aanrader! Ik gaf het dan ook 5 sterren en kan nu al niet meer wachten op het volgende deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review