November reading Wrap-Up | BLOGMAS dag 1

Het is 14:00 uur wat betekend… het tweede artikel van vandaag, deze keer heb ik mijn november reading Wrap-up voor jullie. Dus laten we maar snel beginnen.
In november las ik niet veel ik las namelijk maar 2 boeken.

  • 2C geschreven door Mirjam Mous.

9200000057346310
Waar gaat dit boek over?
Klas 2C gaat met een touringcar voor een werkweek naar de Ardennen. Amper vertrokken, ontvangen de leerlingen een bericht via de telefoon. In de bus ligt een dvd die afgespeeld moet worden. De chauffeur laat het filmpje zien: er is een bom aan boord! Niemand mag de bus in of uit. Zolang er geluisterd wordt, loopt niemand gevaar. De vraag is wie, hoe en waarom? En is er echt een bom aan boord of is het een grap of een afleidingsmanoeuvre?
Van dit boek komt er deze maand een review online.

  • 100% Jamie-Lee

jamie-lee-six
Waar gaat dit boek over?
Wie kent er de razend populaire Amber niet? Amber heet in het echte leven Jamie-Lee Six en onder die naam is zij minstens even populair als haar alter ego, zo bewijzen haar persoonlijke Instagramaccount (meer dan 54.000 volgers) en Facebookfanpagina (meer dan 27.000 volgers). Haar fans volgen haar dagelijkse avonturen op de voet en kijken aandachtig naar wat ze doet, zegt en draagt.
Van dit boek komt er deze maand een review online.
 
Zo dit was alweer het 2de artikel van vandaag hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag straks terug voor artikel 3 van vandaag.
 
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *