My diary | BLOGGING every day 26

 Dag 26 van BLOGGING every day en vandaag heb ik een my diary voor jullie, En hierin vertel ik jullie alles wat er is gebeurd deze maand.Dus laten we beginnen.
Deze maand begon het nieuwe jaar 2016. Zoals iedereen maakte ik ook resolutions (die staan op mijn blog).En ik besloot elke dag te gaan bloggen (Een succes tot nu toe).Maar toen startte school terug voor een week. Na die week begon mijn stage. Dat betekende elke dag om 6 uur s’ochtends opstaan (Ik ben geen ochtendmens dus dat ging niet zo goed). Stage is heel zwaar voor mij, mijn vrienden 4 weken lang niet zien, ik mis ze echt ontzettend hard. Maar stage is ook zwaar fysiek, elke dag pijn aan mijn voetjes en blaren (maar dat moet je ervoor over hebben). Ook de stage plaats is best moeilijk. Door stage besef je dat het echte werkleven super hard is. Maar er gebeurde ook leuke dingen zoals ik kreeg een hele goede band met een vriendin van mij (omdat zij de enige is van mijn klas die ik dagelijks zie) En ik kreeg een vriendje 😮 En voor de rest ga ik dit weekend naar een feest van mijn vriendin ( ze word 18!) Dan zie ik weer een paar van mijn vrienden terug. En ik ben tot nu toe ook heel goed bezig met BLOGGING every day in 3 weken heb ik MEER dan 250 pageviews gehad dus daar ben ik natuurlijk HEEL blij mee en daar wil ik jullie dan ook ontzettend graag voor bedanken. En voor de rest is er deze maand niet veel meer gebeurd dus ik ga het hierbij laten.Volgende maand ben ik weer terug met een my diary maar totdan hebben jullie nog elke dag een blogpost van mij ;).
Dit was dag 26 van BLOGGING every day hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 27 van BLOGGING every day.

Alwaysbeyourself Maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *