My diary | BLOGGING every day 116

Dag 116 van BLOGGING every day en vandaag heb ik weer een my diary voor jullie. Dus laten we beginnen.

Deze maand heb ik mijn laatste stages afgerond en het was wel leuk. Maar ik ben toch wel terug blij om naar school te kunnen.Deze maand is iets heel spannends gebeurd voor mij ik heb namelijk mijn eerste review exemplaar ontvangen. Namelijk het boek van voorheen geschreven door Jen Minkman. Mijn review kan je op mijn blog vinden en als jij het boek zelf wilt lezen eind April ligt het in de boekhandels. Deze maand is nog iets spannends gebeurd namelijk dat ik van Blogger naar WordPress ben overgestapt. Ik was hier al een tijdje over aan het nadenken en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en het gewoon gedaan en ik ben heel blij met het resultaat. Ik heb ook een bekendmaking gemaakt van de Leesmeemetmij Marathon (een uitgebreider artikel komt hier nog online van). Ik heb hier ook een logo,overlay (voor foto’s), boekenlegger en challenges voor gemaakt. Maar nog veel meer dus kijk uit naar dat artikel binnenkort. Ik heb deze maand ook voor de 1ste keer meegedaan aan de Dewey’s 24 hour read-a-thon. Ik vond dit een hele leuke ervaring en ga zeker in oktober weer meedoen. Ik ben ook the Jungle book gaan kijken (review komt zaterdag online in saturday movie night.) Het was echt een geweldige film. En nu we het toch hebben over saturday movie night ik heb sinds kort ook een nieuwe lay-out met een foto voor deze artikels. Dus er is best veel gebeurd deze maand heel veel leuke en nieuwe dingen. Hopelijk word Mei ook net zo goed.

Dit was BLOGGING every day van vandaag en hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 117 van BLOGGING every day.

Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *