my bookish resolutions 2015

Ik ga vandaag mijn voornemens van 2015 die met boeken te maken hebben delen met jullie.

Als eerste mijn goodreads challenge:Vorig jaar had ik mijn goodreads challenge op 30 boeken gezet maar ik was gestart in april,en ik heb dat doel gehaald met 35 boeken.Dit jaar zet ik dus in Januari al mijn doel op 35 boeken.Ik weet dat ik dit kan en als ik het haal zal ik het nog wel hoger zetten maar voor nu weet ik dat ik dat doel kan halen.
Als tweede is er ook een 2015 reading challenge van popsugar met 50 challenges die je met verschillende boeken kan vervullen.

deze challenges ga ik dus ook doen.
Als derde zijn er op youtube 2 soorten challenges.Als eerste de #0by16 challenge en dat is dat je bij het einde van 2015 al je boeken gelezen hebt die op je boekenplank staan ik heb er niet zoveel op mijn plank staan namelijk 18 dus ik ga zeker proberen ze allemaal te lezen tegen het einde van 2015.Er is ook nog een tweede challenge namelijk project TBR en met deze challenge zorg je ervoor dat je je nog te lezen boeken mindert (dat wil dus zeggen niet alles zoals de #0by16) ik ga dit proberen te doen met mijn ebooks want ik heb namelijk over de 200 ebooks wat ik nog moet lezen (shame on me)
En als laatste heb ik gewoon een simpele challenge voor mezelf gezet, en dat is om meer dan 10 boeken van belgische of nederlandse auteurs te lezen.Ik vind dat deze makkelijker en sneller te lezen zijn dan boeken die van het engels naar het nederlands zijn vertaald.En ik wil ook 3 non-fiction boeken lezen omdat ik lees meestal gewoon YA maar niet echt veel non-fiction.En ik wil dat genre toch een kans geven.
Zo dit zijn mijn ‘bookish resolutions’.Hopelijk vonden jullie het leuk en tot de volgende kee rop mijn blog.
Alwaysbeyourself maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *