Movie review: Zot van A

Het is 18:00 uur wat betekend: Het 3de artikel van vandaag en deze keer heb ik een movie review voor jullie van de film Zot van A. Dus laten we beginnen.

VISUAL 28_06-2010 ZotvanA.indd

 

Waar gaat deze film over?

Anna is gescheiden van Bruno nadat die vreemd ging met de schooljuf van hun zoontje Boris. Haar piepjonge minnaar kan echter maar tijdelijk voor wat afleiding zorgen… Het huwelijk van Arno en Lydia, Anna’s beste vriendin, heeft in ieder geval meer weg van het perfecte voorbeeldhuwelijk… hoewel? Bij Alain en Fred is alles één en al rozegeur en maneschijn, want ze staan op het punt te trouwen… of gaat het feest toch niet door? Astrid, de zus van Alain, werkt in een juwelenshop en hoopt iedere dag opnieuw dat haar prins op het witte paard voor de deur staat. De avances van ‘s lands meest begeerde vrijgezel, Paul, heeft ze helaas niet door… En dan is er tenslotte Annette die tijdens haar zoektocht naar een verdwenen Sint zichzelf én haar ware liefde ontdekt.

Pluspunten:

+ mooie film

+ gevarieerde cast

+ verschillende verhalen door elkaar

+ veel liefde

+ er zit een “homokoppel” in wat je niet vaak ziet in films

+ alles komt tot een mooi einde

+ perfect voor in de sinterklaas/kerst sfeer te komen

 

Minpunten:

– word wel veel in gevloekt

 

Hoeveel geef ik deze film op 10?

– een 6 op 10.

 

Zo dit was alweer de laatste movie review van vandaag hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 6 van BLOGMAS.

 

Alwaysbeyourself Maker Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *