Movie review: Santa clause

Dag 11 van BLOGMAS en vandaag starten we de dag weer met een movie review, dezekeer ga ik het hebben over de film Santa Clause. Dus laten we snel beginnen.

51sy0awcgbl

Waar gaat deze film over?

Nadat de Kerstman met veel gekletter van het dak valt en het loodje legt, begint er een vrolijk avontuur. Zoon Charlie overtuigt zijn vader Scott Calvin dat hij uitermate geschikt is als nieuwe Kerstman. Getrokken door acht rendieren vliegt het stel naar de Noordpool, hier ontdekken ze al gauw dat vader alle taken van de Kerstman moet overnemen nu hij het beroemde rode pak heeft aangetrokken! Eenmaal weer thuis begint de Kerstman tegen wil en dank langzaam te veranderen. Hij krijgt een echte Kerstmannenbuik en dito baard. Daardoor denken zijn vrienden, familieleden en collega’s dat hij helemaal is doorgeslagen. Iedereen behalve Charlie, die vindt dat zijn vader de perfecte nieuwe baan heeft gevonden!

Pluspunten:

+ mooi verhaal

+ magisch

+ gaat over geloven in de kerstman

+ goed geacteerd

+ grappig

Minpunten:

– Je ziet dat het een oudere film is

Hoeveel geef ik deze film op 10?

  • een 7,5 op 10.

 

Dit was alweer het eerste artikel van vandaag hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag straks terug voor het tweede artikel van vandaag.

 

Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *