Movie review: Come dance with me

Het is 18:00 wat betekend dat het weer tijd is voor een movie review,deze keer ga ik het hebben over de film: Come dance with me. Dus laten we snel beginnen.

97454

Waar gaat deze film over?

Jack probeert indruk te maken op zijn Directeur Drew Clayton om zo een promotie te bemachtigen. Hij heeft een relatie met de dochter (Demi) van Drew. Omdat in de familie van Drew het een traditie is om te kunnen dansen besluit Jack danslessen te volgen als verassing voor Demi. Maar uiteindelijk begint hij ook gevoelens te krijgen voor zijn danslerares Christine.

Pluspunten:

+ Mooi gefilmd

+ mooi verhaal

+ mooi gedanst

+ Romantisch

Minpunten:

– Voorspelbaar

Hoeveel geef ik deze film op 10?

  • een 7 op 10.

 

Dit was alweer mijn tweede movie review van vandaag, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 15 van BLOGMAS.

 

Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *