mijn kerst TBR

heey,vandaag ga ik voor jullie mijn kerst TBR doen.Kerst staat voor de deur en dat betekent 2 weken vakantie.Wat beters te doen dan lezen? Ik heb dus heel veel leesvoer bij de bibliotheek gehaald.Zodat ik me niet verveel tijdens die 2 weken vrij.

Het eerste boek dat ik van plan ben om te lezen (aan het lezen op dit moment) is Eve & Adam van Michael Grant en Katherine Applegate.

Het tweede boek dat ik van plan ben om te lezen is Sweet Sixteen van Dirk Bracke en Herman Van
Campenhout.Ik ga dit boek samen met een vriendin lezen en dan zal ik het denk ik wel reviewen.

Het derde boek dat ik van plan ben om te lezen is Paniek van Lauren Oliver.Dit is een nieuwe release van mijn bibliotheek dus ik ben benieuwd of ik het leuk ga vinden.

Het vierde boek dat ik van plan ben om te lezen is Teardrop van Lauren Kate.Ik wil dit boek al zo lang lezen en ik ga er nu eindelijk aan beginnen.

Het vijfde en laatste boek dat ik van plan ben om te lezen is De duistere kant van Mara Dyer van Michelle Hodkin.In Amerika is dit boek echt super populaire omdat in Amerika pas het derde deel is uitgekomen en ik wil weten waarom het zo een populaire trilogie is.

Zo dit is mijn MEGA kerst TBR hopelijk lees ik ze allemaal uit deze vakantie.Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel en tot de volgende keer op mijn blog.
Alwaysbeyourself maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *