#leesmeemetmij wrap-up Mei | BLOGGING every day 163

Dag 163 van BLOGGING every day en vandaag heb ik mijn wrap up van #leesmeemetmij van de maand Mei. Heb ik de laatste 3 boeken van de selectie serie gelezen?
Nee helaas niet ik heb alleen de one gelezen 😮 . maar geen complete teleurstelling want ik heb dus wel een review van de one alleen niet van de prinses en de kroon. Maar deze boeken ga ik zeker lezen in de zomer als ik meer tijd heb en dan komen hier nog zeker reviews van online maar voor vandaag alleen de one voor jullie.
9200000028985270
Waar gaat dit boek over? (alleen dit gedeelte bevat spoilers)
De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen van buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze heeft te verliezen en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.
pluspunten:
+ heel veel actie
+ America maakt EINDELIJK een keuze
+ goed einde
Minpunten:
-Best wel zielig op sommige momenten
Hoeveel sterren gaf ik dit boek op goodreads? 
5/5 sterren.
Dit was mijn kleine Wrap-up van de #leesmeemetmij boeken van deze maand.Hopelijk vonden jullie het toch leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 164 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *