#Leesmeemetmij | BLOGGING every day 67

Dag 67 van BLOGGING every day en vandaag maak ik mijn #leesmeemetmij boek van deze maand bekend. Dus laten we beginnen.

Deze maand is het boek…
Ready player one geschreven door Ernist Cline:

Waar gaat het boek over?

We schrijven 2044. Sinds de Grote Recessie leeft een aanzienlijkdeel van de wereldbevolking in diepe armoede.Als James Halliday kinderloos sterft, laat hij de hongerende mensheid een fantastisch spel na: oasis, een onlinegame die door miljarden spelers tegelijk gespeeld kan worden. Kort na zijn dood blijkt dat hij drie sleutels in het spel verstopt heeft, die leiden naar een kluis waarin de rest van zijn erfenis ligt opgeborgen. Wie de sleutels vindt, wordt in één klap multimiljonair. De jacht op de sleutels voert honderdduizenden nerds, geeks en gamers terug naar de jaren tachtig van de twintigste eeuw, de tijd waarin Halliday opgroeide. In de popcultuur van the eighties gaan ze op zoek naar aanwijzingen

Lijkt het jou leuk om mee te lezen? Doe gezellig mee! En dan kan je op 10 april terug komen om mijn review te lezen. Gebruik ook zeker de hashtag #leesmeemetmij op Instagram.

Dit was dag 67 van BLOGGING every day hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 68 van BLOGGING every day.

Alwaysbeyourself Maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *