Juni Wrap-Up

Juni is voorbij wat betekend dat het weer tijd is voor mijn Juni Wrap-Up. Laten we snel beginnen.

  • Oppassen geschreven door Annemarie Bon:

c-oppassen.large

Achterflap tekst: 

Mette leidt een zorgeloos leven. Ze is kunstzinnig, heeft een eigen stijl en heeft een bijbaantje waar ze erg goed in is: ze is de ideale oppas. Ze wordt
gevraagd bij een nieuw gezin een avondje op te passen. Het lijkt een
peulenschil.
Ze snuffelt wat rond, sms’t met een jongen uit haar klas en vermaakt zich
prima. Maar wanneer de moeder van het gezin thuiskomt en haar baby blijkt te zijn gestorven, is Mettes zorgeloze leventje voorgoed voorbij.

Hoeveel sterren?

4/5 sterren.

  • Amulet Vol. 3 geschreven door Kazu Kabuishi ENGELS:

Jacket.aspx

Achterflap tekst:

Emily, Navin, and their crew of resistance fighters charter an airship and set off in search of the lost city of Cielis, which is believed to be located on an island high above the clouds. The mysterious Leon Redbeard is their guide, and there’s a surprising new addition to the crew: the Elf King’s son, Trellis. But is he ally or enemy? And will Emily ever be able to trust the voice of the Amulet?

Hoeveel sterren? 

4/5 sterren.

  • Hoe overleef ik mijn vakantie? geschreven door Francine Oomen:

hoe overleef ik mijn vakantie

Achterflap tekst:

Hoe overleef je je vakantie, in een saai hotel op Corsica? Met een verliefde moeder, zonder je eigen vader, maar mét een afgrijselijke Apenbil? Gelukkig ontmoet Rosa Jonas. Die krijgt het geweldige idee een wandeltocht door de bergen te gaan maken, stiekem met z’n tweeën. Maar het weer wordt slecht, de rustig kabbelende rivier die ze oversteken verandert in een woest bulderend monster en tegen de avond merken ze dat ze verdwaald zijn. Het wordt koud, ze hebben honger en dorst en ze zijn al uren geen mens meer tegengekomen…

Hoeveel sterren?

3/5 sterren.

  • Zac & mia geschreven door A.J. Betts:

Zac-en-Mia

Achterflap tekst: 

De laatste persoon die Zac had verwacht in de kamer naast die van hem, is een meisje zoals Mia: boos, snel op haar teentjes getrapt en met een twijfelachtige muzieksmaak. In de echte wereld zou hij nooit bevriend met haar (willen) raken. Maar in het ziekenhuis gelden andere regels, en wat begint met kloppen op de muur, leidt naar een briefje – en ten slotte een vriendschap die ze allebei niet aan hadden zien komen. Je hebt moed nodig in het ziekenhuis: en een ander soort moed dan in de gewone wereld. In één van deze werelden heeft Zac Mia nodig. En in de andere wereld heeft Mia Zac nodig. Of misschien hebben ze elkaar allebei nodig, altijd.

Hoeveel sterren?

5/5 sterren.

  • Spuitende slagaders en overstromende oceanen geschreven door Jesse Goossens en Linde Faas:

9200000075900783

Achterflap tekst:

Weet jij wat je kunt doen als er een ramp gebeurt? Thuis of in de buurt?
Dit is een handleiding bij vierendertig grote en kleine rampen vol grappige, griezelige en geweldige weetjes over alle mogelijke catastrofes. Want weet jij hoeveel botten je kunt breken? Hoe je moet reanimeren? Wat de grootste aardbeving ooit was? Hoe je kunt merken dat er een bosbrand aankomt? En hoeveel bloed er in je lijf zit?
Een spetterend, vrolijk boek dat een plezier is om door te bladeren én een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die anderen wil helpen en de wereld wat mooier wil maken.

Hoeveel sterren?

4/5 sterren.

  • Geestverwanten geschreven door Hilda Spruit:

9200000072521910

Achterflap tekst:

Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft. Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nóg meer vragen. Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet. Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen.

Was het wel zo verstandig om die duistere wereld te raadplegen?

Hoeveel sterren?

5/5 sterren.

  • DNF: Lege kamers geschreven door Suzanne Koster:

9200000053301219

Achterflap tekst: 

Na een traumatische gebeurtenis verhuist Venita met haar broer en ouders vanuit een klein dorp naar het grote Amsterdam. Ze is er bijzonder eenzaam, tot ze Camila leert kennen. Camila is dominant, maar met haar kan Venita tenminste praten over het allesoverheersende schuldgevoel dat ze maar niet kan loslaten. Venita vindt dat zij boete moet doen voor haar verleden. En Camila is het daarmee eens.

Hoeveel sterren?

1/5 sterren.

Dit was mijn Juni Wrap-Up hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.

 

Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Joanydvv schreef:

    Ik heb echt weinig gelezen de afgelopen maand. Maar Spuitende slagaders en overstromende oceanen klinkt tof. Die gaat op mijn wishlist ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *