Friday reads | BLOGGING every day 168

Dag 168 van BLOGGING every day en vandaag heb ik weer een Friday reads voor jullie. Dus laten we beginnen.
Deze week heb ik nog 2 dagen examens en daarna heb ik 2 maanden hemelse vakantie. Dat betekend dus VEEL LEZEN. Deze week wil ik maar 1 boek lezen omdat ik dus nog even examens heb MAAR dit boek is wel een dikke pil maar liefst 428 pagina’s en dat boek is…

  • Voor jou geschreven door Jojo Moyes

9200000011128090
Waar gaat dit boek over?
Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?
Waarom heb ik dit boek gekozen om te lezen?
Dit boek is eens iets uit mijn comfort zone ‘Young Adult’ dit is eens een volwassen boek; Maar omdat iedereen het een goed boek vind en de film pas is uitgekomen wou ik dit boek echt graag lezen en tot nu toe is het echt een vlot geschreven leuk boek. hier komt zeker een boek VS film review van dus kijk hiernaar uit 😉
Dit was de Friday reads van deze week (omdat mijn friday reads altijd zo komt zijn heb ik besloten meer over het boek te vertellen en waarom ik het boek kies dus hopelijk vonden jullie dit aspect interessant en dit ga ik vaker doen 😉 ) Hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 169 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *