Friday reads | BLOGGING every day 15

dag 15 van BLOGGING every day en vandaag weer een Friday reads. Dus laten we beginnen.

Deze week heb ik niet veel gelezen want ik ben net begonnen met stage en als ik thuis kom ben ik meestal zo moe dat ik in slaap val.Maar dit weekend wil ik wel mijn #leesmeemetmij boek van de maand uitlezen en dat is water en vuur geschreven door Victoria Scott.

En als ik dit boek uitlees en nog tijd over heb dan kan ik ook nog deze graphic novels lezen…

Luuna 6
Luuna 7
Elf quest 1
Elf quest 2
Elf quest 3
Elixers 1
Elixers 2

Dit was mijn kleine Friday Reads, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 16 van BLOGGING every day.

Alwaysbeyourself Maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *