Saturday movie night

Eindelijk!! ik ben weer terug met een blogpost. en vandaag is het de saturday movie night. Vandaag is de laatste saturday movie night MAAR. Vanaf nu ga ik de film reviews apart doen (zodat ze daarna ook makkelijker te vinden zijn bij de recensies). maar ik ga wel nog steeds film nieuws bespreken op zaterdag alleen geen reviews meer onder de naam saturday movie night maar dus film nieuws.
saturday movie night
Welke films kijk ik deze week?

 • she’s the man

Welke films heb ik deze week gezien?

 • insidious 1

Welke films komen deze week uit?

 • inferno
 • prooi

Movie reviews coming up:

 • suicide squad
 • jason bourne
 • the lord of the rings: the fellowship of the ring
 • maleficent
 • crimson peak
 • the theory of everything
 • cyberbully
 • charlie st cloud
 • most likely to die
 • sneeuwwitje
 • nerve
 • don’t breathe
 • bridget jones’s baby
 • clueless
 • insidious

Dit vind je misschien ook leuk...

Geen reacties

 1. Hey Girl leuke films reviews die eraan komen!
  Ik ben benieuwd wat jou view is op deze films!
  Hugz Miss B.?

 1. 16 oktober 2016

  […] wat online komt deze week op mijn blog. Zoals ik al gisteren zei bij mijn saturday movie night: klik hier moest je het niet gezien hebben heb ik nogal veel reviews in de planning (15 in totaal) en omdat ik het toch een beetje wil […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *