Saturday Movie Night | BLOGGING every day 65

Dag 65 van BLOGGING every day en vandaag weer een Saturday movie night. Dus laten we beginnen.

Welke films kijk ik dit weekend?
Weet ik nog niet.
Welke films heb ik deze week gezien?
Avalon High
Harry potter en de gevangenen van Azkaban
Dirty Grandpa
Welke films komen deze week uit?
Allegiant
Concussion
A bigger splash
Movie reviews coming up:
Weet ik nog niet.

Movie review today: 

Avalon High:
Waar gaat de film over?

 ‘Avalon High’ gaat over Allie Pennington die dolblij is wanneer ze te horen krijgt dat ze naar een nieuwe school, Avalon High, gaat. Na jarenlang geen vaste school te hebben is ze blij dat ze eindelijk een normale studente kan zijn. Het duurt echter niet lang voordat Allie ontdekt dat Avalon High niet zomaar een school is. Tijdens een onderzoek voor haar verslag over Koning Arthur ziet Allie enorm veel vergelijkingen tussen Koning Arthur en zijn hofhouding en haar klasgenoten, Will Wagner, Miles en Marco. Hoe meer Allie op onderzoek uitgaat hoe meer ze ervan overtuigd is dat haar school een modern Camelot is. Ze besluit er achter te komen wat voor mysterieus er aan de hand is voordat de beruchte Mordred weer wint.

Pluspunten:
+ Leuk verhaal
+ Spannend
Minpunten:
– geen goede cast
Hoeveel geef ik deze film op 10?
Een 6 op 10.

Harry potter en de gevangenen van Azkaban:
Waar gaat de film over?

Het is Harry’s derde jaar op Zweinstein. Een gevaarlijke massamoordenaar, Sirius Zwarts, is ontsnapt uit de Azkaban-gevangenis, en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden. Terwijl hij leert om te gaan met de Dementors die naar Zweinstein zijn gestuurd om de school te beschermen leert Harry het verontrustende verhaal van Zwarts, en zijn connecties met Harry’s familie.
Pluspunten:
+ Mooi gefilmd
+ Goede acteurs
+ Magisch
Minpunten:
– Soms verwarrend 
Hoeveel geef ik deze film op 10?
Een 9 op 10.

Dirty Grandpa:

Waar gaat deze film over?

 Over een week gaat de brave advocaat Jason (Zac Efron) trouwen met Meredith (Julianne Hough); een ontzettende control freak. Tussen alle huwelijksstress wil zijn opa (Robert De Niro) opeens een lift naar Florida. Maar daar is Spring Break in volle gang en komt het aanstaande huwelijk van Jason plots in gevaar. Want via uitzinnige feesten, bargevechten en een epische karaoke nacht is ‘vieze’ opa vast van plan zijn kleinzoon mee te sleuren in de wildste trip van hun leven!

Pluspunten:
+ Grappig
Minpunten:
– ZEKER niet geschikt voor kleinere kinderen
Hoeveel geef ik deze film op 10?
Een 7 op 10.
Dit was Saturday movie night van deze week hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen weer terug voor dag 66 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself Maker C.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *