Saturday movie night | BLOGGING every day 44

Dag 44 van BLOGGING every day en vandaag heb ik een Saturday movie night voor jullie. Dus laten we beginnen.

Welke films kijk ik dit weekend?

The longest ride
Welke films heb ik deze week gezien?

– Deadly revenge ( Review al online)
– The revenant 
– Enchanted
– How to be single (Review al online)
– Oz the great and powerful
Welke films komen deze week uit?
– 45 years
– Dirty grandpa
– Hail, caesar!
– The choice
Movie reviews coming up:

The longest ride
Movie review today: (3 moviereviews)

1. The revenant:

Waar gaat de film over?

“The Revenant” is een episch avontuur van één man over overleven en de buitengewone kracht van de menselijke geest. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij verraden door zijn vertrouweling John Fitzgerald. Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

Pluspunten:
+ Spannend
+ Goed gefilmd

Minpunten:
– Veel bloed
– Beetje eng
– Heel serieus

Hoeveel geef ik deze film op 10?
Een 6.5 op 10

2. Enchanted:

Waar gaat de film over?
Een sprookje komt tot leven in deze nieuwe en ontzettend originele Disney Klassieker. Geïnspireerd op het erfgoed van Klassiekers heeft Disney een briljant verhaal gecreëerd zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Spanning, plezier en waanzinnige muziek van de befaamde Alan Menken maken Enchanted tot het ultieme avontuur over iemand in een onbekende wereld. Voor prinses in wording Giselle is het leven een sprookje, tot ze van het animatieland Andalasia verbannen wordt en in de alles behalve magische, echte wereld van het moderne Manhattan terechtkomt. Wanneer een cynische en nuchtere scheidingsadvocaat haar te hulp schiet, heeft hij er nog geen idee van dat dit vrolijke en onschuldige meisje met grote ogen op het punt staat hem te betoveren.

Pluspunten:
+ Leuk geacteerd
+ Grappig
+ Leuk om met het hele gezin te kijken

Minpunten:
– Soms iets overdreven (het is ook een kinderfilm)

Hoeveel geef ik deze film op 10?
Een 7 op 10.

3. Oz the great and powerful:

Waar gaat deze film over?
Wanneer Oscar Diggs (James Franco), een obscure goochelaar uit het circus met een dubieuze ethiek, weggeblazen wordt uit het stoffige Kansas naar het levendige Land van Oz, denkt hij dat hij in de hemel is terechtgekomen. Tenminste tot hij de drie heksen, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) en Glinda (Michelle Williams) ontmoet, die niet helemaal overtuigd zijn dat hij de fantastische grote tovenaar is die iedereen had verwacht.

Oscar wordt tegen zijn wil meegetrokken in de problemen die het Land van Oz en de inwoners kennen, waardoor hij moet ontdekken wie goed of slecht is voor het te laat is. Oscar gebruikt zijn magische kunsten en probeert een grote en machtige tovenaar te worden, en tegelijkertijd ook een beter mens.

Pluspunten:
+ Leuk gedaan in het begin met het zwart/wit.
+ Hele mooie wereld 
+ Goede cast
+ Spannend 

Minpunten:
– Je komt al snel er achter wie de slechte heks is.
Hoeveel geef ik deze film op 10?
7,5 op 10.

 
Dit was dag 44 van BLOGGING every day,Ik heb deze week veel films gekeken dus ook veel om te reviewen.Hopelijk vonden jullie het toch leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 45 van BLOGGING every day.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *