Saturday movie night | BLOGGING every day 148

Dag 148 van BLOGGING every day en vandaag heb ik weer een Saturday movie night voor jullie. Dus laten we beginnen.
saturday movie night
Welke films kijk ik dit weekend?

  • Alice through the looking glass

Welke films heb ik deze week gezien?

  • geen 😮

Welke films komen deze week uit?

  • Money monster
  • Warcraft
  • House full 3

Movie reviews coming up:

  • Alice through the looking glass

Movie review today:

  • geen 😮

Dit was mijn hele korte saturday movie night het is zo kort omdat ik op dit moment al heel druk aan het leren ben voor de examens en dus geen tijd heb om films te kijken maar volgende week ga ik naar de cinema dus dan komt er zeker een review online van Alice throught the looking glass. Hopelijk vinden jullie dit niet erg en zie ik jullie graag morgen terug voor dag 149 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself maker Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *