Saturday movie night | BLOGGING every day 134

Dag 134 van BLOGGING every day en vandaag heb ik weer een Saturday Movie night voor jullie. Dus laten we beginnen.
saturday movie night
Welke films kijk ik dit weekend?

  • dance camp

Welke films heb ik deze week gezien?

  • geen

Welke films komen deze week uit?

  • Miss you already
  • X-man apocalypse

Movie reviews coming up:

  • Dance camp

Movie review today:

  • geen

Dit was mijn korte Saturday movie night jammer dat ik deze week geen film heb gekeken maar ik was ziek en eurovisie songfestival was dus had het druk 😉 . Maar volgende week komt er een review van dance camp ik beloof het 😉 Hopelijk zie ik jullie morgen voor dag 135 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *