Sara: mijn dagboek – Ria Maes

Vandaag heb ik weer een recensie voor jullie, namelijk van het boek Sara: mijn dagboek geschreven door Ria Maes. Laten we snel beginnen…
10840611
Titel: Sara: mijn dagboek
Auteur: Ria maes

Sara De Roose aanvaardt een job onder haar niveau bij een groot Antwerps modebedrijf. Ondanks het feit dat ze niet moeders mooiste is, blijft ze dromen van romantiek, liefde en geluk.

In deel 1 van de dagboeken van Sara volgen we Sara en hoe zij haar eerste stappen zet in de modewereld. Sara is niet echt het type voor te werken in een modebedrijf aangezien ze niet echt een van de mooiste vrouwen is. Halsoverkop wordt Sara ook verliefd op Simon/ haar baas en volgen we al haar avonturen.
Dit boek had zoveel humor, op sommige momenten zat ik zelfs hardop te giechelen! Je wordt helemaal in Sara haar verhaal meegezogen en de pagina’s vliegen voorbij. Een bijzonder aspect van dit boek is dat het helemaal in dagboek vorm is geschreven en je zo Sara echt leert kennen. Doordat het in dagboek-vorm is geschreven kan Sara soms scherp uit de hoek komen wat alleen maar zorgt voor de grappigste momenten die je je kan bedenken, ze is duidelijk niet op haar mond gevallen 😉 Deel 1 volgt de TV-serie precies zoals hij op tv is. Een lekker luchtig boek voor tussendoor waarbij je niet te veel hoeft na te denken!
Dit boek las zo vlot dat ik meteen deel 2 moest oppakken! Een echte aanrader, ik gaf dit boek dan ook 5/5 sterren.
Uitgever: The House of Books
ISBN: 9789044320640
Publicatiedatum: Februari 2008
Genre: roman
Aantal bladzijdes: 166 p
Dit boek is helaas niet meer verkrijgbaar (alleen tweedehands).
Dit was mijn recensie van Sara: mijn dagboek geschreven door Ria Maes, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself X Chelsey

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *